FÖRLÅT

Förlåt! Jobbar just nu på kapitlet! Jag är jätte ledsen att allt har blivit försenat i flera dagar nu! Men jag sparar på något jätte konstigt sätt så att det blir låst och sen när jag öppnar det igen så är allt jag skrivit från tidigare borta :(

Det kommer ikväll, alltså ganska sent eller så kanske jag hinner göra innan dansen! + att vi har jätte mycket läxor och sånt...jag försöker och hoppas ni blir nöjda med det här kapitlet! :D 
 
Vi hade också ensemble konert igår också! Om ni inte vet vad ensemble är för något är det när man spelar låtar.. i en grupp...haha! Nä, men någon har bas, någon sjunger, någon spelar trummor osv.. OCH eftersom vi två  - Klara och Jag - går i musikklass så vill vi och måste gå! :D

Felicia
 

Länkbyte x2

Den här bloggen heter...http://myonedirectionovel.blogg.se/ och är en novell blogg skriven av en tjej som heter Julia! Klicka on the picture, för att komma till hennes fina novellblogg! Hon är just nu på Kapitel 37! :D  Klicka på bilden nuuuu.
 
Den här bloggen heter http://dreamoutloud.blogg.se/ och skrivs av en snäll directioner vid namn Sandra! :D 
Bloggen handlar om 18-åriga Madison sparks och... mer kan du läsa genom att klicka på bilden! TRYCK!
 
 Svar till Moa: Vars gör du dina collage? 
Jag gör dom i Gimp 2.8 det är väldigt enkelt att använda, det i stortskett ända jag gör är att kopiera och klistra in! Det är helt gratis och går jätte snabbt att ladda hem! :D
 
Hoppas ni får en fin kväll, får se om kapitlet kommer ut nu snart! haha, jag hade tydligen gjort något jätte konstigt så nu är all text som jag skrev tidigare tillbaka! Håll med mig om att alla skoldatorer är stora drama queens! Haha, men jag har varit på dans och gick tidigare dit för att träffa kompisar så det är en av andledningarna varför jag inte kunnat skriva idag.. :( 
 
I love you guys! Puss och kram banankrokan, Felicia<3

BAJS

Ursäkta den fula rubriken men jag hade skrivit jätte mycket och nu är det borta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÅÅHHHHHHHH eftersom jag säkert var ganska trött igår eftersom jag var uppe och skrev - inte nå länge kanske bara i någon timma så det var typ inte hela kapitlet... - men ändå! Blir jätte sur! SÅ JA, jag glömde att spara! Visst äger jag? Nej, ååååååh förlåt för värsta damp inlägg men nu ska jag gå och skriva eller tjocka i mig godis från igår...hehe:D 
 
Det här är mitt förlåt<3 
 
Ni har vääääääldigt tur om kapitlet kommer komma ut imorgon, men ha inte för stora drömmar, haha:D
Puss Felicia<3

Ten fucking years - Part 7

Previously:
 
Jag gick förbi mitt skåp, sket i att kolla schemat och gick istället direkt ut på framsidan av skolgården, ingen var här ute just nu. Antingen hade man lektion eller så åt man lunch. Jag drog upp drag kedjan och tog snabbt upp det lilla paketet fyllt med identiska cigaretter. Jag hade redan skippat två lektioner redan på förmiddan och att jag skippade en tredje brydde jag mig inte så mycket om,hellre satt jag här med bara röken som kunde tilltala mig. 

Limousinen stannade framför en stor tegelbyggnad. Framför den stora ingången stod en hop med tjejer, troligtvis i väntan på att få träffa sina största idoler. Som om de någonsin skulle få göra det.

”Here, we’re going this way”, James greppade tag i min hand och drog mig åt andra hållet när jag började gå mot ingången. Jag slet mig ur hans grepp. Han suckade, lät armen hänga längs sidan och började sen gå. Jag följde efter, men höll mig alltid någon meter bakom ifall han skulle få för sig att vilja prata, nu skulle han inte kunna. Jag hatade honom fortfarande, även fast han hade försökt att förlåta mig genom att säga att jag kunde få åka i limousinen när jag ville. Jag absolut avskydde fordonet, bara jag såg på den så blev jag äcklad, så varför skulle jag då vilja åka i den?

James svängde vänster vid byggnadens hörn och sen vänster igen vid nästa hörn. Jag upptäckte att det var en väldigt tråkig och grå miljö här. Det fanns några enstaka träd och tre gröna soptunnor, men annars ingenting i färg. Bara en massa grå asfalt. Vi stannade framför en brun trädörr som var betydligt mindre än den stora ingången. Jag tog tag i handtaget och drog upp den förvånansvärt tunga dörren innan James hade hunnit röra den. Då hade han säkert lekt gentleman och det orkade jag inte just nu. Jag kunde höra hur dörren stängdes och sedan ljudet av James nypolerade, svarta skor mot golvet. Han var snabb med att gå om mig. Egentligen fattade jag inte vad brådskan var. Jag höll min blick fäst på den grå ryggtavlan framför mig. Den svängde vänster och sen höger. Sen uppför en trappa, till vänster, sedan rakt fram i en korsning och slutligen höger innan vi kom fram till en helt vanlig dörr i grön färg. James drog ner handtaget och dörren gled upp.

”Hey boys!” utbrast han med en glad ton när han klivit över tröskeln. Jag kunde höra mer än tre röster inifrån och fick lust att bara sticka in huvudet och säga att jag ångrat mig och sen promenera tillbaka till limousinen. Hur många var de där inne egentligen? Jag trodde jag skulle träffa EN artist. Just när jag skulle vända om och gå tillbaka hörde jag hur James ropade.

”You coming Diamond?”

Motvilligt tog jag ett steg in i rummet. Det var ett ganska litet rum – i alla fall mindre än jag hade väntat mig – med enkla, mahognybruna träväggar och ett ljust golv. Gitarrer som hängde på väggarna, ett trumset, några basgitarrer samt mikrofoner. Sladdar som hängde på väggarna, sladdar som låg på golvet och sladdar som var inkopplade i förstärkare. James hade ställt sig bredvid mig.

”This is One Direction, the band I’m working with”, sa han och gjorde en gest med handen mot fem killar i tjugoårsåldern som stod framför oss. ”Guys, this is my seventeen year old daughter Diamond.” Jag kollade på honom med en sur blick innan jag kollade ner i golvet igen. Vad fan gjorde jag här? Jag trodde att jag typ skulle få spendera dagen genom att sitta på en pall i hörnet av ett konferensrum. Men nu så var jag tvungen att presentera mig inför en grupp killar. Jag skulle inte ens säga hej till dem. Inte ge de en enda blick, jag var ändå säker på att de var en grupp arroganta idioter.

”Seventeen, huh?” Jag ryckte plötsligt till, jag tyckte att jag kände igen rösten. Någonting inom mig kopplade den till festen. När jag vred på huvudet frös jag till och stod stel som en pinne. Det mörka, stylade håret med det blonda längst fram i luggen, de mörka ögonen som glittrade som stjärnor i natten och läpparna som var formade till ett snett leende.

Självklart förstod jag att han menade festen. Varför var just han, av alla 7 miljarder människor på jorden, tvungen att vara med i just det här pojkbandet? Och varför låtsades han bry sig om mig? 'Screw you!' hade jag lust att skrika åt honom. Jag bestämde mig för att ignorera honom resten av eftermiddagen och sen var det bara att hoppas på att vi aldrig skulle träffas mer.

Jag vände motvilligt upp huvudet från golvet igen. Varför plågade James mig så mycket? Lära känna ett pojkband. Kom igen! Jag riktade huvudet mot de fem killarna framför mig. Nonchalant drog jag blicken mot den första killen av den lilla raden de bildat. "I'm Liam!" Han log stort mot mig, Okej?

"I'm Harry”, sa en annan av killarna och log ett charmigt leende. Jag kunde urskilja två smilgropar vid sidorna av kinderna och hans lockiga hår verkade också vara en av sakerna som skiljde sig mot dem andras. Jag rynkade på näsan innan jag reflex mässigt drog min blick åt den nästa personen eftersom det var hans tur att säga sitt namn.

"I'm Niall!" Han var den enda som var blond av de fem killarna och hans dialekt verkade annorlunda mot de andra tvås. Jag suckade bara till och kollade ner på mina skor. "I'm Louis!" Jag kollade inte ens upp, jag hade redan sett honom. Hans hår var brunt och låg snett åt sidan, hans byxor var vinröda och hans ögon var i en blå nyans, jag kunde se ur ögonvrån hur pappa blev irriterad över att jag inte ens kollade på personen som hälsade på mig, men jag brydde mig inte. Vars var han när tiden ändå var inne att lära mig det? Borta. Jag skrapade tyst med foten mot det kala golvet innan hans röst ekade ut över det mahogny bruna rummet. "And I'm Zayn." Det var han, inte förens nu kollade jag upp igen och mötte de hasselnötsbruna ögonen. Men så fort våra blickar kraschade så kollade jag mot pappa som drog ut handen i en liggande position i luften för att få mig att säga något. Jag himlade stönandes på ögonen och kollade mot de fem killarna samtidigt som jag försökte att inte kolla i någons ögon allt för länge, definitivt inte de bruna som stod längst ut på det lilla ledet. Det här var så jobbigt. Jag snörpte lätt på munnen innan jag snabbt började prata.

"Am I supposed to care?" skrattade jag falskt fram och gav de ett snett leende. Jag kunde nästan se framför mig hur hela jag osade falsk omkring det lilla leende jag gav, kanske inte som person men leendet kunde de nog se att det inte var äkta. Jag ville verkligen inte att de skulle tro att jag brydde mig. För det gjorde jag inte.

”If you guys will excuse me, I just have to talk to Diamond for a moment.” James avfyrade ett falskt leende han med. “Sure”, svarade Louis med en lätt axelryckning och ett litet leende. James ursäktade sig en gång till och drog sedan med mig ut ur rummet och stängde dörren.

”What the hell do you think you’re doing?” Jag hörde på hans röst att han var väldigt irriterad nu.

Han hade ingen annan än sig själv att skylla. Jag hade livligt protesterat över att åka hit, men han hade tvingat med mig hit och nu fick han ta konsekvenserna.

”Nothing”, pressade jag fram mellan mina sammanbitna tänder.

”You have to stop this behaviour right now. “ Jag himlade med ögonen. James tog tag i mina axlar och tvingade mig att se honom rakt i ögonen. Sorg och ilska blandades ihop med den ljusblå färgen. “I’m serious, Diamond, this is not funny!” Jag slet mig loss från hans grepp. Ilskan bubblade över och orden exploderade ut ur min mun. ”Not funny?! You don’t even know what not funny means, do you? You left me and mum for ten years, ten fucking years and didn’t give a shit about us. You never sent me presents on my birthday, you never came to visit. You didn’t even lift up the fucking phone and call us!” Jag hade höjt rösten så pass mycket att jag nästan skrek. Den glada konversationen som hade ägt rum bakom dörren hade dött ut. ”That’s not funny”, avslutade jag, vände på klacken i precis rätt ögonblick som tårarna började rinna nerför mina kinder.

 

Jag lät min andra cigarett dala ner till marken innan jag mosade den under skon. Med den högra handen halade jag upp en ny ur fickan.

”That’s not good for you, you know.” Hans röst kom upp bakom mig precis då jag skulle tända cigaretten. Snacka om perfekt timing.

“Leave me alone”, fräste jag och drog in ett djupt bloss och kände hur mycket lugnare jag blev. Jag blåste ut röken och såg den försvinna bort. De grå slingorna som dansade tillsammans med vinden bildade ett fint mönster.

”Are you okay?” Han satte sig ner bredvid mig och jag flyttadeautomatiskt ett steg längre ifrån honom. ”I heard your conversation and I thought…”

”Haven’t your mum told you to not eavesdrop?” avbröt jag honom och lät mig själv titta upp och möta hans blick i några sekunder. Tindrandet i hans ögon hade slocknat och han såg ledsen ut. Men jag vägrade tycka synd om honom, särskilt efter att han nästan hade avslöjat att jag varit på fest och då hade jag fått glömma att någonsin mer kunna smyga ut ur huset. Så jag vände mig om så jag satt med ryggen mot honom för att slippa se hans ansikte. Med ett djupt andetag drog jag in ännu en dos giftig rök som sedan blåstes ut igen. Jag kände hans varma hand på min axel och jag skulle just skaka av mig den då jag kände hur han drog bort den.

Jag hörde hur han reste sig upp och lämnade mig kvar på parkbänken. Jag förde cigaretten mot munnen igen bara för att få bort de dåliga tankarna. 


WOOO, här kom killarna med in i bilden! :D

Ledsen att det tog lång tid att få upp kapitlet, men vi kände att killarnas presentation och allt det där skulle vara så bra som möjligt och därför la vi ner lite extra tid och planering på detta! :)

Den bästa Felicia har skrivit små deler lite här och var i detta kapitel (kan ni hitta vart? haha ;)) och utan henne hade inte detta kapitel gått att skriva, så applåder till henne! :D *entusiastiska applåder från min sida*

Men hoppas att ni gillade detta kapitel! Mer killar kommer in the next chapter som vi får se när det kommer ut :)

Klara xx


Länkbyten!

 
Den här bloggen heter - som ni kan sehttp://myybieberstoory.blogg.se/ den är säkert jätte bra! Tyvärr läser inte jag den men kan ha gjort förut, annars har jag blandat ihop den med någon annan! Ska nog börja läsa den och det tycker jag ni också ska göra! Det är en blogg om Justin - den snygga - Bieber och klicka på bilden för att komma till den NU! 
 
Den här bloggen handlar om dom fem killarna vi också skriver om! Och bloggen heter http://onedfanfic.webblogg.se/ ska börja läsa den här också! Den är säkert jätte bra den också, såå.....klicka på bilden för att börja läsa!♥
 
Klara och jag skypar just nu och nu ska jag göra bajs matte så nu ska hon skriva, haha! 
Kramis på er och kommentera fina kommenterer under nästa inlägg! :D
Felicia<

Svar på olika frågor!

I det här inlägget kommer jag att svara på lite olika frågor som ni har ställt - typ! ↓
(Förlåt för dålig kvalla)

 
Hej på dig Amanda! Vad gulligt att du "är-vårat-egna-lilla-fan" haha! :D 
Tack vi känner oss lite osäkra ibland om vi har eller skriver bra, så det är verkligen kul att höra att du/ni tycker om det! Det här med hennes pappas jobb kanske ni flesta tror att ni har figuerat ut! Men tänk om ni har fel? Det får ni se ikväll eller imorgon! Det är Klaras tur att skriva kapitel och det där att hon kommer bli ihop med någon efter en dag kommer inte hända. Det är så dåligt när man gör så och om vi tar det ur Diamonds perspektiv så skulle hon inte lita på någon! JAG LOVAR DET KOMMER INGE HÄNDA! Du är jätte söt Amanda! Kram till dig  med! ♥
 
Felicia & Klara ♥
 
 
Hej på dig Nea eller Bea? Haha :D 
När jag skrev inlägget om att man aldrig "orkar" kommenterar så fick jag det här ↑ som ett "litet-svar" vilket var jätte kul och gulligt av henne! Jo som svar säger jag så här: 
 
Jag gjorde också så, ända tills jag och Klara startade den här bloggen! Men jag hade ett speciellt namn som jag använde hela tiden och nu när jag tänker på det så fattar jag inte att jag gjorde det! Man vil väll inte att sina kompisar ska kolla på någon novell blogg och ba: Haha! Felicia är det du som har skrivit den här? Men hur ofta skulle det hända? haha. Fattar egentligen inte hur jag själv tänkte! Men våga kommentera med eget namn och KOMMENTERA, det orkar ni tror jag... Hur är det med konditionen? Haha, skämta bara! <3
 
Nea eller Bea - haha - frågade också vilken dialekt vi har och vars vi kommer ifrån? :D
Jo, vi kommer från....dum,dum,dum! Gissa! Haha, vi kommer inte från typ stockholm eller skåne! Vi kommer lite längre upp ifrån! Våga gissa! OCH jag har en motfråga till det, till alla! Syns det i hur vi skriver att vi har en annan dialekt? Det har jag själv aldrig tänkt på men gör de, det? Det skulle vara jätte kul att veta haha! :D 
 
Tack Nathalie! Det känns jätte kul att få veta att vi skriver bra! Men som Amanda skrev innan också så gick det inte att kommentera på kapitel 6! Whuuut? Asså jag har iiiingen som helst aning hur det gick till men om ni vill skriva en kommentar till oss om kapitel 6 så skriv det på senaste inlägget! Vet inte vad jag gjorde för fel, men det ska inte hända igen haha! :D 
 
TACK återigen för kommentarerna! Det värmer och om ni inte har kommenterat gör det! Om ni annars vill göra länkbyte gör samma sak! tryck på kommentera och skriv i den lilla rutan haha! :D 
 
Klara skriver för fullt på pågående kapitel! Nu ska jag skypa med Klara som typ har ringt mig i två minuter nu! Haha :D
Hon försöker visa mig någon ny låt som inte finns på spotify från youtube via skype och jag vill lyssna själv haha, vi är normala! Hoppas ni har en fortsatt fin kväll!
 
Puss och kram seanbanan<3
 
Felicia!
 
 

NI ÄR ÄLSKADE AV OSS...

Det finns inte en enda kommentar som inte handlar om att någon länkat våran novell på deras blogg, förutom Julia som tyckte jag gjorde jätte fina collage! Du är awesome girl!
 
Okej back to business, jag vet att det är så att man liksom inte orkar skriva en kommentar och söker upp en ny blogg att läsa för att sen göra samma sak om och om igen.. Men jag har faktiskt slutat att göra så - nästan - för att jag vet att alla tycker det är roligt att få en ny kommentar! Där det står att det var bra eller fint skrivet! Det är verkligen mycket roligare och skriva ! Även om det är roligt och skriva nu så får jag värsta kicken och vill skriva ännu mer! Och vid den här tiden när det typ gått typ 3 timmar, sen jag la upp det nya kapitlet.. och jag just nu har 91 unika besökare!!!!!! ( FANGIRLING-ÄVEN-FAST-VI-HADE-FLER-IGÅR-HAHA ) Så skulle det vara kul om någon av er skulle vilja ägna några sekunder för att skriva någonting ♥
 
 
Zayn is a sexy beast, haha<3 
 
Förlåt om ni tycker jag är värsta konstig och fjollig som ba: Kommentera nu godingar! 
Men ja, ni äger fett för att ni är fett coola och nästan lika sexiga - HAHA - som Zayn där uppe. Det är omöjligt att vara, det är bara han som har övernaturliga krafter. HAHA ♥

Hoppas ni gillade Kapitel sex som är under länkbytet under ↓
Ni är älskade.
KRAMIZ FROM FELIZ OCH KLARIZ JAU.
 
Förresten så jobbar Klara på kapitlet sjuuuuu, är as taggad på det kapitlet! Ni får se vad som händer! :D

http://onedirectionfanpage.blogg.se/

 
Det här inlägget kommer handla om bloggen ovanför ↑ http://onedirectionfanpage.blogg.se/
Där ägaren dagligen skriver ny och fräsch information om våra fem killar! Jag använder själv sidan när jag behöver uppdateras och det tycker jag ni också ska göra! Så klicka på bilden  - eller länken - så kommer ni direkt till den fina bloggen! :D 
 
KAPITEL 6 HÄR UNDER OM NI HAR MISSAT DET!
 
Kram Felicia-the-länk-byte-pro-as-Klara-would-call-me-yeah-♥

Fine - Part 6

 
 
Previously:
”You’re not gonna tell me your name?” Frågade han med två höjda ögon bryn och väntade på mitt svar genom att själv dra in ett bloss av sin egna cigarett. Jag släppte taget om greppet på cigaretten och lät den falla till marken, för att sen släcka glöden genom att gnugga på den med foten. Jag mötte hans blick igen och rätade till mig så att han skulle kunna se mig ordentligt. ”No, why should I?” Log jag kaxigt och gick mot samma håll som jag kom. 

Idag var det söndag, den dagen som jag själv – nästan alltid – spenderade genom att inte göra någonting. Då jag alltid slappade instängd på mitt rum och just nu låg jag i sängen och spenderade timmarna genom att bläddra längre och längre ner på twitter. Ingen av mina kompisar från Sverige har hört av sig som dom lovat, inte ens Victoria hade hört av sig och det sårade mig djupt. Det kändes som om någon högg mig med en kniv i bröstet varje gång jag tänkte på henne.

Hon var min bästa vän, hon som alltid hade tröstat mig när jag mådde dåligt, hon som jag berättade allt för och som i stort skett visste allt om mig. Vi hade spenderat nästan varje dag med varandra och nu när jag flyttat så har hon inte äns smsat mig och frågat hur jag har det här borta. Men inte äns det verkade hon viljla bry sig om.

 

Jag rätade snabbt till mig och ändrade position så att jag nu satt i den hederliga skrädddaren. Jag samlade snabbt in allt hår i händerna och trädde därefter upp mitt mörka hår i en slarvig hästsvans, som jag lät hänga fritt bakom skulderbladen. Jag hade legat här i snart två timmar och klockan närmade sig ett, pappa hade varit och kollat till mig tidigare men då hade jag bara låtsas sova och det funkade utmärkt för därefter gick han. Magen kurrade högt, jag suckade åt tanken att jag skulle behöva gå ner till nedervåningen där pappa just nu vandrade omkring. Jag hoppade smidigt upp från sängen och började gå med bestämda steg mot dörren, om jag nu skulle behöva bo här i något år till så skulle jag behöva träna på sånna här situationer. Jag trippade lätt ner för trappan och började direkt rikta mina steg mot köket. Till min lättnad var köket tomt, pappa hade antagligen redan ätit frukost och det skulle inte förvåna mig om han lyckats trycka i sig en lunch på det också. Jag tog fram ost, smör, skinka och bröd för att sedan börja smöra ett av bröden.

 

Igår hade jag kommit hem klockan halv två, alltså inte så jätte sent. Efter att ha stått och rökt utanför nattklubben så gick jag därifrån när den där killen Zayn fråga satt om jag tänkte säga mitt namn. Jag hade ingen anledning till det så dröm vidare. När jag sen gått ett tag åt samma håll som jag kommit så var jag helt lost, hade ingen aning vars jag var. Därför tog det några timmar innan jag kom hem igen, till det vita huset. När jag sen klättrat up för stupröret och lyckats ta mig in genom det öppna fönstret, så kunde jag se att allt låg på sin plats och att ingen pappa – jag menar James hade rotat omkring i mina saker i ett desperat försök i att försöka hitta mig. Jag hade verkligen haft tur, annars skulle jag nog på utegångsförbud i flera månader.

 

Jag skivade två ost bitar innan jag la dom på sin plats över skinkan – på smörgåsen. Jag tog fram ett glas, hällde upp apelsin juicen tills hela glaset var fullt och satte mig på en av köksöns svarta barstolar. Jag hörde steg närma sig ute ifrån vardagsrummet, jag svor till för mig själv och innan jag hann ta mig upp från stolen för att gå till mitt rum, så stod han framför mig med ett glatt leende. Jag gav honom en dryg blick innan jag började äta av mackan för att slippa prata med honom. ” Good morning, sleepy head.” Yttrade han sig i ett försök att låta rolig, jag ägnade bara en blick på honom innan jag kollade ner i bords skivan. ”Well… I just wanted to say that you have plans after school tomorrow.”  Han drog på smil banden igen och gav mig ett snett flin, jag höjde frågandes på ögonbrynen. ”What?”  Slängde jag otåligt ur mig, vad skulle han nu göra? Få mig att åka till något Zoo för att vi ska spendera mer tid tillsammans? Kommer inte på frågan.

 

 Han började lugnt packa in osten i plast påsen igen för att sen lägga den inne i kylen, han gjorde samma sak med resten av maten innan han svarade. ”You are going to follow me to my job!” Sa han och bredde ut ett brett flin på sina läppar, jag gav honom en lång blick för att kolla om han var seriös och det var han för det breda flinet blev bara större och större för varje sekund som gick. Jag höjde åter igen på ögonbrynen så att rynkor uppstod på min panna. ”No way.” Han skakade på huvudet och pressade ihop läpparna i ett sträck innan han svarade entonigt. ”You’re coming with me even if you want it or not, Diamond.” Ryckte han på axlarna som om han var helt oskyldig, han verkade inte vilja ge sig. ”Well I’m not coming home from school tomorrow then!” Svarade jag med ett irriterat tonfall och tog en klunk av apelsin juicen, James var snabb med att svara. ”I’ll pick you up.”  Sa han självsäkert och gav mig ett överlägset smile. ”Mhm? Which time? Ha!” Skrattade jag kaxigt fram och gick för att ställa glaset i diskmaskinen.Han skulle ändå inte veta när jag slutade. Han skrockade hest, varför var gubben så jävla envis för? Den enda grejen som jag nog faktiskt ärvt från honom. ”Three a clock. I’m sorry Diamond but you’re not gonna win this! You’re coming with me and thats it.” Log han fräckt och höjde på ögonbrynen i ett frågande ansiktsuttryck, ilskan kokade inom mig. Jag brukade inte ha ett så hett temperament men på senaste tiden så kunde jag inte råför att uttrycka mig med alltför arga känslor. Jag gav honom en kall blick och stormade ut ur rummet i samma sekund som jag skrek argt åt honom. ”Fine!” Jag hörde ett lågt skrockande komma från köket och jag gav ifrån mig ett högt stön av ilska och missnöje. Bara för att visa honom att jag inte tyckte om idén att behöva spendera en hel eftermiddag med honom på hans jobb.

 

-

 

Jag satte mig vid ett ensamt bord på lunchen. I den stora senapsgula lokalen så var dom flesta i min ålder här för att äta lunch, alla slamsade, pratade högt, skrattade, eller viskade med sina kompisar. Själv satt jag och grävde i den gråbruna fläskgrytan och försökte tugga i mig en kall potatis. Jag svalde motvilligt och kollade äcklat ner på den gula potatisen. Aldrig att jag tänkte äta det här. På bordet framför mig satt Josh Carwin och hans gäng. Dom var en hel drös med killar och jag hade bara uppfattat två av hans närmaste kompisars namn, Luca och Anthony. Luca hade blont spretigt hår ibland kunde det vara lätt vågigt vid sidorna och ibland stå åt alla håll. Han hade blågröna ögon och ett rätt överlägset flin som kunde få vem som helst att känna sig osäker om man inte räknade mig bland alla töntar på den här skolan, hur visste jag det här? Jo, för under den första dagen jag varit här så hade jag fått en hel del sånna leenden. Och jag kunde inte avsky dom mer. Anthony hade ungefär samma längd som Luca på sitt hår, ungefär någon centimeter över öronen. Men Anthonys hår var mörkt, mörkt brunt nästan svart och hade några lockar placerat runt sitt huvud, även om jag hade sett honom skratta någon gång under lunchen så var det ändå något mörkt som gömde sig inom honom. Det var nästan skrämmande. Josh själv var tjej magneten i skolan och var den killen alla tjejer skulle dö för, förutom jag. Han flörtade med alla tjejer på den här skolan. Alla. Han verkade bara vara irriterande och ha alldeles för bra självförtroende

 

Jag drog ut stolen i ett högt skärande ljud, men alla runt omkring mig var så upptagna med sig själva för att kunna höra det. Jag lämnade min disk och började gå mot utgången förbi några bord när jag hör bussvisslingen. Av ren reflex vänder jag mig om och får se Josh blinka snabbt mot mig innan han ger mig ett snett flin och hans blick vandrar ner längst resten av min kropp och sen tillbaka. Vad var det jag sa? Jag himlade med ögonen mot honom och vände mig om för att börja gå igen. Jag gick förbi mitt skåp, sket i att kolla schemat och gick istället direkt ut på framsidan av skolgården, ingen var här ute just nu. Antingen hade man lektion eller så åt man lunch. Jag drog upp drag kedjan och tog snabbt upp det lilla paketet fyllt med identiska cigaretter. Jag hade redan skippat två lektioner redan på förmiddan och att jag skippade en tredje brydde jag mig inte så mycket om, hellre satt jag här med bara röken som kunde tilltala mig. 


Hej! Förlåt för att kapitlet kom så sent! Ligger jätte efter med matten - det ämnet jag är bäst på, NOT.                   Plus att jag hade dans igår och att min lilla kusin fyllde fyra år och det kunde jag inte missa! Dansen slutade klockan fem i nio och därför han jag inte skriva så mycket än bara några meningar! Uppdateringen ska förbättras! 

 

Så, vad tycker ni om kapitlet? Feel freeeeeeee to comment! Vart rätt så nöjd med kapitlet, typ. Nu efter det här kapitlet kommer det börja hända grejer! OCH om ni KOMMENTERAR MER så känns det roligare att skriva! Man vill ju veta om inte sina läsare har dött på turen av att läsa våran novell av tråkhet! Puss på er, ses senare! Ska nog fixa med massa länkbyten och sånt! Klara håller på att skriva på det kommande kapitlet det kommer bli AmaZAYN! See what I did there? haha, kramis-pamis! (whuuuuut?)

 

Felicia<3

 


Bieb.blogg.se

Hej nu ska jag skriva om novell bloggen http://bieb.blogg.se/ den är verkligen super så om ni inte har något och göra så rekommenderar jag den stort! Det är nog en av dom bästa novellbloggarna som jag läst/läser! I varje kapitel händer något nytt och från första meningen är man fast! 
 
Det handlar om Blue Monroe som aldrig träffat sina föräldrar och har därför fått bo hos olika familjer i hela hennes liv, hon har nu bott hos drivers i flera år när hon en dag får reda på att hon ska flytta till Wingham. Till ett par som heter Ava och Jarred. Dom får nämligen betalt av den mystiska Scooter Braun för att hon ska få stanna hos det unga paret. Och när hon tillslut får reda vad hon egentligen har flyttat till Wingham för att göra blir hon chockad... LÄS DEN! 
 
Klicka på bilden nuuuuuuuu, för att börja läsa om dramat mellan Blue och Justin! Hon är nu på kapitel arton så det är bara att läsa för att hinna ikapp! 
 
Felicia<3

Thats not good for you - Part 5

 

Previously:
Jag såg en ledig plats bredvid några tjejer i min klass, men när jag tittade mot dem så vände de bara bort blicken. Jag hade en känsla av att mitt plötsliga försvinnande från matten inte hade så positiv effekt. Efter att ha gått något varv runt i den stora och senapsgula matsalen hittade jag ett bord som stod lite för sig självt i ett hörn. Jag ställde ner tallriken, drog ut stolen och satte mig ner. Jag lyssnade med halvt öra till det oändliga pratet och åt upp min lunch på bara några minuter.

Igår hade varit en katastrof, varför ska allt gå så jävla dåligt här i London? Inte för att det gick så mycket bättre i Sverige - min pappa drog när jag var sju och min mamma dog – men London brukade väll kallas för ”the city of happiness” eller massa skit? Det var rent utsagt bullshit, vem försökte de lura?

Det hade börjat dåligt och slutat dåligt. Rektorn hatade mig och det skulle inte förvåna mig om han fortfarande gör, han hade väl inte glömt den nya kaxiga tjejen på en natt? Skulle inte tro det.

Dessutom hade hela klassen blivit helt tagna av mitt plötsliga beteende på matten, det var tydligen hel omöjligt för dom att fatta att jag inte tänkte stanna kvar i det där klassrummet. Och nu? Jag var helt säker på att jag var det nya badasset i skolan, jippi! Gud vilken lycka! Nej, nu skulle jag säkert bli kallad till rektorn var tredje sekund och det var det sista jag ville, att möta hans feta tryne till ansikte igen.

Jag drog försiktigt bort en slinga från ansiktet och gav dator skärmen en sista blick, innan jag stängde locket i en lätt smäll. Vad skulle jag göra nu? Klockan var snart halv åtta. Jag hade redan ätit, vänner hade jag inte några utav i London och att umgås med pappa var helt uteslutet. Jag suckade lätt till innan jag klev upp från min liggande position i sängen och gick vidare mot fönstret. Med ett litet swosch drog jag bort gardinen som skymde utsikten. Jag blickade ut över mörkret och lät mina ögon vandra över den tomma gatan, den fuktiga asfalten glänste i det gula skenet från lamporna i mörkret och bildade en kuslig känsla. Träden blåste lätt till av en litet vindpust och skuggorna dansade mot den gråa vägen. Det var helt folktomt, vars höll alla hus? Klockan var inte äns åtta. Jag tänkte efter… De vuxna tittade säkert till barnen, låg dom på sin plats i sängen? Men det kunde inte alla göra och vars höll pensionärerna vägen? Dom kanske bjöd några på middag eller satt med sina nära och kära för att påbörja en kväll med bingo lotto? Jag bodde inte mitt inne i staden, det låg ungefär en kvart bort ifrån kvarteret jag bodde på. Men villa området kunde väl inte vara så livlöst? Vars var alla ungdomar? Jag tänkte efter igen, antagligen på fest. Jag log gillandes för mig själv. Det var precis vad jag skulle göra. Åka på fest.

Jag gick automatiskt fram till resväskorna som jag inte packat upp, allt låg istället som en samman pressad hög som jag letade i varje gång jag behövde kläder eller andra föremål. Jag började rota omkring. Längst ner i väskan visste jag att cigaretterna som jag tagit med från Sverige låg. Det var ingen idé att gå ner och försöka diskret ta med mig skinn jackan upp, pappa skulle märka mig ändå och i värsta fall undersöka jackans fickor efter något som han inte ville upptäcka. Jag puttade bort alla kläder och grejer som låg i vägen och fann cigarett paketet längst ner under ett par beiga sockar -som jag inte kunde komma ihåg jag senast använde. Jag log lätt för mig själv innan jag la paketet på sidan av väskan och började rota igen. Jag hittade byxorna som jag letat efter och slängde dom gråa mjukis byxorna bland högen för att sen dra på mig dom mörkblå jeansen. Jag rättade lätt till dom vid midjan, innan jag greppade tag i det närmaste plagget som råkade va en marinblå kofta. Exakt vad jag letade efter. Jag drog utan problem på mig den och pressade ner cigaretterna i dom knäppbara fickorna.

Längtade var ordet. Jag längtade efter att få känna den där känslan när jag inte behövde bry mig om någonting. Bara vara en i mängden. Jag gick vidare till toan och mötte kort därefter min blick i spegeln, för att sen kolla in resten av mig. Jag såg okej ut, jag var inte i modell skicket men jag var inte ful heller. Det lockiga bruna håret hade jag fått av mamma, ögonen också. Jag visste egentligen inte vad jag inte fått av henne, jag var mer tveksam över vad jag fått av pappa. Hon hade varit så vacker… hennes skarpa käkben hade alltid en perfekt skugga liggandes över sig och dom bruna ögonen glänste alltid av glädje och hopp. Hon hade alltid gjort det bästa av saken, vilket ibland kunde ha gjort allt värre. Till exempel när hon berättade att hon skulle dö inom en vecka. ”Tur att det inte var imorgon…? Visst?” Hon sa alltid sånna saker bara för att få mig att må bättre men det fick mig bara att må sämre. Så mycket sämre, varför kunde inte det ha varit någon annans mamma som drabbats av den hemska sjukdomen varför precis min? Jag ville inte det här, jag ville bara leva som jag gjort förut. Lyckligt. 

 

Jag hade gått i snart tjugo minuter och jag visste inte riktigt vars jag skulle gå. Jag hade frågat några innan vars närmaste natt klubb låg och dom hade bara gett mig en undrande blick och sen pekat åt höger. Åt det hållet var jag påväg nu och utan framgång släntrade jag fram på en av Londons många gator. Det hade börjat bli lite smått kyligt utan jacka och jag var helt vilse. Jag drog tätare omkring den tunna koftan runt kroppen och riktade blicken framför mig i mörkret. Lamporna lyste upp trottoarerna och jag kunde urskilja två gestalter röra sig i samma riktning som mig ungefär tvåhundra meter framför mig. En glimta hopp tändes upp inom mig, kanske skulle jag få ha lite kul ikväll ändå? Jag började gå snabbare så att dom två gestalternas ryggtavlor långsamt kom närmre mig, men inte för nära, dom fick inte se mig. På deras gång kunde jag lätt urskilja om dom var ungdomar eller inte. Dom var definitivt i min ålder, turen kanske var med mig ikväll? Dom svängde plötsligt till vänster och jag följde inom kort efter, vi kom upp på en stor gata med bilar som körde och människor som gick åt alla olika håll. Jag började inom kort gå snabbare för att inte tappa bort dom två gestalterna i stimmet av människor. Jag följde efter dom över ett övergångs ställe och jag fann mitt mål.  Det var flera människor utanför som trängdes för att komma ut eller in, alla hade fina kläder på sig och pratade högljutt. Det ryckte lätt till i mungiporna på mig innan jag inom kort riktade mina converse åt nattklubbens håll. På en stor skylt med vita stora bokstäver stod det, 333 Club, det såg väldigt populärt ut eftersom det var väldigt mycket människor, alla ville in.

 Jag ställde mig i kön och kollade mot dörrens håll, där stod det en man med en svart kostym och försökte organisera den stora gruppen, han verkade inte heller släppa in dom som var minderåriga för just nu stod han och argumenterade mot en grupp killar, dom såg inte ut att ens ha fyllt sexton. Om jag nu skulle lyckas ta mig in så var det min enda chans. Jag trängde mig fram mellan alla olika sorters människor och sick sackade fram för att sen höra ilskna grymtande från personer som jag trängde mig före. Jag tog några yttligare steg och han precis placera en fot innanför nattklubben innan vakten vände sig mot mitt håll. Jag vågade inte andas ut förräns hela jag var innanför nattklubben och jag såg att vakten inte hade kommit springandes efter mig.

Hela stället var proppfullt och det fanns inte en fläck i rummet där en människa inte syntes. Alla dansade, pratade, skrattade eller skrek. Musiken fullkomligen dånade ut ur högtalarna och bara känslan av musikens rörelse i rummet fick mig att börja tänka på henne. Hennes mörka lockar och perfekta leende, hur hela hon kunde lysa upp rummet av sin glädje till allt och alla. Jag började springa mot baren och när jag tog mig fram så ryckte jag tag i den första bästa drinken. Jag svepte snabbt i mig den och frågade om en ny, det sved i halsen på mig när vätskan rann ner för strupen. Killen som jag snott den från gav mig en arg blick och gick sedan där ifrån mumlandes om hänsynslösa ungdomar nu för tiden. Förlåt pappa?

Jag släppte ämnet och koncentrerade mig på den nya drinken som jag fått av bartendern. Det var samma drink eller kunde man säga shot? Det var en chock rosa vätska som låg i ett litet glas, det var inte mer än en klunk i glaset och det var till för att man skulle dricka upp dom snabbt för att få en liten extra kick. Jag förde glaset snabbt mot mina läppar och hävde i mig vätskan, det brann längst strupen, men jag lurade mig själv att det var gott. Jag var precis påväg att beställa en ny – innan min blick fördes mot kön. Den var oändlig och mer än någon minut orkade jag inte vänta. Nu när jag inte var full och kunde urskilja musiken i mina öron så ville jag inte vara här längre. Det fick mig att må dåligt, musiken pressade ner mina tankar om mig själv. Allt var mitt fel… Innan jag hann göra nå mer så visste jag exakt vad jag behövde. Jag joggade mot dörren mellan alla fulla människor. Vissa är bara här för att umgås och ha kul medans andra bara är här för att dom är för beroende för att kunna slita sig från tanken av alkohol i närheten.

Jag trängde mig igenom en stor grupp av högt skrattandes medelålders kvinnor och fick några konstiga blickar innan jag nådde dörren. Vakten var inte ensam längre utan hade en annan kille bredvid sig av anledningen att kön hade blivit ännu längre, ena killen stod och försökte förklara via en stor vit megafon att det är fullt hus och att inga fler tar sig in, medans andra killen försökte organisera gruppen och hindra personer från att smyga in. Jag gav dem en medlidsam blick, innan jag rundade hörnet och hamnade på en tom gata vid nattklubbens vägg, där jag kunde vara ensam. Jag andades lätt ut, och lutade mig mot den rödbruna tegelväggen. Jag fiskade upp det röd, vita paketet med den svarta texten ”Marlboro” stämplad i mitten av det. Jag drog snabbt upp en av cigaretterna och tändaren inifrån paketet och mötte återigen den lilla skylten på baksidan. ”Rökning dödar” Stod det med svarta feta bokstäver. Jag ignorerade dom två orden och la ner paketet i fickan igen för att sen snurra på det silvriga hjulet på den lila tändaren. Det sprakade plötsligt till och en orange liten låga flammade upp, jag förde tändaren närmare munnen och cigaretten för att sen se glöden spridas i cigarettens yttre. Jag drog in ett stort bloss av den giftiga röken och ut kom en ljusgrå slinga av rök som direkt drog sin kos upp mot den mörka stjärn himlen. Jag förde cigaretten mot munnen igen och riktade min blick mot marken. Bredvid mig någon meter bort stod ett par andra skor, förskräckt tittade jag upp och mötte ett par bruna ögon, dom kollade undrandes på mig.

Hans skarpa käkben låg i en mystisk skugga i det gula ljuset från lamporna och hans ögon tindrade lätt till varje gång jag tittade in i dom.  Det påminde mig om stjärnorna. Jag skakade lätt av den plötsliga tanken och kollade på resten av honom, jag försökte att inte att vinkla huvudet så att man inte såg att jag kollade in honom. Han hade mörkbrunt hår nästan svart och av vad jag kunde se i mörkret så hade han några blonda strån längst fram i luggen, antagligen färgat. Han såg bra ut, verkligen. Som en Calvin Klein modell i mina ögon. Men jag litade inte på någon nu för tiden så aldrig att han skulle få komma i närheten av mig. Jag drog in ett djupt bloss av cigaretten och bara några sekunder efter kom röken slingrandes ut ur min mun, jag hade redan riktat blicken framåt och hoppades på att han snart skulle gå så att jag skulle få vara ifred med cigaretterna. Men tydligen så ville han något för jag märkte att han – precis som jag – stått och kollat på mig ett tag. Jag valde att ignorera det och bara röka, inte tänka på killen bredvid.

Några till minuter gick och tystnaden växte som ogräs mellan oss. Ingen sa något, vi bara rökte. Jag hade hoppats på att han skulle gå men det hade han inte gjort och jag hade inte några planer att gå in till nattklubben igen. Så jag antog att jag var tvungen att stå ut med honom i några minuter till. Ogräset växte allt mer och mer, men tillslut klippte han av det i en enda mening. "Thats not good for you, you know.”  Hans röst lät så fin i den mörka natten under dom dansande trädkronorna, men orden som han sagt var rent utsagt bullshit, har han märkt att han själv står med en giftig pinne mellan fingrarna? Även om han hade riktat frågan åt min ålder eftersom han på något sätt kanske såg att jag inte var arton, så blev jag irriterad. Jag fnös till och mötte nonchalant hans blick innan jag riktade den fram igen, ryckandes på axlarna. ”It’s not good for you either.” Svarade jag fnysandes med en nonchalant ton och en tystnad spred sig över oss igen, jag suckade och kollade återigen upp mot stjärnorna. En av dom lös extra starkt och jag kunde inte förmå mig att undra om det var mamma som väntade på mig där uppe. Men innan jag han tänka nå mer så avbröt jag mig själv genom att föra cigaretten mot munnen. Dra in ett bloss, andas ut. Dra in ett bloss, andas ut. Varför kunde jag inte bara komma över henne? Glömma henne totalt, hon hade ju ändå lämnat mig. Fuck. Jag tänkte på henne igen. Dra in ett bloss… andas ut.

Jag kollade åt vänster och mötte dom bruna ögonen och vände snabbt tillbaka blicken och koncentrerade mig på mina orangea converse. Dom hade börjat bli väldigt slitna nu för tiden och aldrig skulle jag hitta ett par som passade mig bättre. Plötsligt klipptes tystnaden av igen och killens röst ekade ut över gatan återigen. ”I’m Zayn.” Jag vände min blick mot hans, han hade ett litet leende lekandes över läpparna så att hans perfekta vita tandrad syntes. Han såg väldigt glad ut över sitt beslut över att säga hans namn som om något väldigt bra hade hänt. Jag nickade smått, ”Okay.”  Han log först uppmuntrande mot mig, men sen när hans glada ansiktsuttryck snabbt förvreds till frågandes och han förstod att jag inte tänkte svara så började han prata igen. ”You’re not gonna tell me your name?” Frågade han med två höjda ögon bryn och väntade på mitt svar genom att själv dra in ett bloss av sin egna cigarett. Jag släppte taget om greppet på cigaretten och lät den falla till marken, för att sen släcka glöden genom att gnugga på den med foten. Jag mötte hans blick igen och rätade till mig så att han skulle kunna se mig ordentligt. ”No, why should I?” Log jag kaxigt och gick mot samma håll som jag kom. 


Hejsan på er! Jo, som min fina Klara berättade tidigare idag! (Visst var hon söt? Naaaaaaaaw)
Så har jag verkligen kämpat med det här kapitlet för er och själv vart jag faktiskt inte så jätte nöjd, inte med collaget heller. Som hon sa så satt jag uppe till klockan kvart i tre! Men bara så ni vet så har jag verkligen kämpat för just det här kapitlet och hoppas att ni tycker om det! Jag älskar er, you know<3
 
Ett kapitel kommer nog imorgon, tror inte jag hinner ikväll och om jag gör det så har ni väldigt tur! 
Puss på er. 
 
Felicia tha master<3

 


Hej på dig leverpastej! :)

Haha, vet inte riktigt om jag får skriva det här inlägget för Felicia, men jag är lite badass och gör det ändå ;)
 
Vill bara att ni underbara tjejer och killar som läser våran blogg ska veta att det inlägg (som troligtvis kommer senare idag) satt Felicia och skrev på enda fram till 02.45 igår kväll! Vart lite chockad först när jag hörde det. Hon gjorde alltså detta för att you guys ska få läsa mer! :) Jag vet att detta kapitel kommer att bli helt AWESOME för jag har fått läsa delar av det, så ni får verkligen ta att se fram emot det! ;D
 
Jag vill bara att när ni läser kapitlet som kommer idag, så ska ni tänka på att Felicia satt uppe halva natten och skrev! Det tycker jag att hon ska få bonuspoäng för! :D
 
Ha det bra!
Klara xx
 

The new girl - Part 4

 
Previously:

Jag svär lågt för mig själv, jag har inga pengar med mig. Jag skulle kunna få tag i ett av paketena med hjälp av snatteri men det är alldeles för mycket folk i butiken och om jag kollar omkring lite extra så kan jag finna några övervaknings kameror i några av hörnen. Jag slår mig själv hårt för pannan och går ut från kiosken och väljer att gå över övergångstället som är precis framför kiosken. Jag tänker inte gå hem på ett tag i alla fall, kanske jag kan ta mig in via bakdörren senare ikväll. 


Jag drog ett djupt andetag innan jag tog tag i det stora trähandtaget och drog upp den tunga dörren. Lukten som först slog emot mig var en söt lukt, troligtvis en blandning mellan tuggummi och parfym. Det första jag såg var en massa elever som rusade omkring som en flock förvirrade hönor. Skåp slogs igen, material tappades och folk krockade. Efter några minuter var det folktomt i korridoren. Jag blev förundrad över hur snabbt alla tog sig till sina lektioner. I Sverige var det nästan ingen som brydde sig om att komma i tid till lektionerna och kom oftast precis innan dörren till klassrummet stängdes eller någon minut efter. Jag har alltid varit den där som kom i tid, enda tills mamma dog. Sen dess har jag antingen skolkat eller kommit en halvtimme försent.

Nu när det bara var jag kvar, så kunde jag se hur det såg ut. En lång korridor med vita väggar och grått stengolv sträckte ut sig framför mig. Flera hundra blå skåp stod längs med väggen så tätt ihop som möjligt. På vissa ställen hade de tagit bort ett skåp för att istället ställa dit en drickfontän. Det fanns inte så mycket intressant att se, så med ganska så raska steg började jag min resa mot rektorsexpeditionen. Den långa korridoren tycktes vara oändlig och jag konstaterade att jag skulle lätt hitta vilse eftersom allt såg exakt likadant ut. Vid alla dörrar satt en skylt. Jag passerade två ”Home Economics”, två ”Chemistry” och sju utan skylt som jag antog var hemklassrum innan jag slutligen kom fram till en dörr med skylten ”Principal”. Jag lyfte handen utan att tveka och knackade på dörren tre gånger.

”Come in!” hördes en röst inifrån rummet. Jag tryckte ner dörrhandtaget och dörren gled upp. Där inne var det enormt, verkligen ENORMT. Det fanns minst sju bokhyllor av mörkt, glänsande trä proppade med böcker i alla färger som såg ut att vara orörda. På andra sidan av rummet fanns två fönster som räckte från tak till golv och på varsin sida av de stod två stora krukväxter. Vid mina fötter började en mörkröd matta som slutade borta vid fönstret. Ungefär i mitten av rummet stod ett stort skrivbord med en dator på och prydliga högar med papper och framför skrivbordet stod en olivgrön fåtölj som troligtvis var till för gäster. En medelåldersman med ganska, kort brunt hår – som för tillfället såg rätt så flottigt ut – med några enstaka grå slingor i och svarta, smala och kantiga glasögon satt bakom skrivbordet och skrev på sin dator. När jag stått i dörröppningen en stund tittade han upp från datorn.

”Please, come in”, sa han och log vänligt mot mig. Jag tog ett steg in, stängde dörren, gick fram till den lediga fåtöljen och slog mig ner. Jag fick syn på metallnamnbrickan som stod på bordet med orden ”Principal Dyce” på.

Principal Dyce – som han tydligen hette – tog av sig glasögonen, lutade sig fram och la de på en hög av papper innan han öppnade munnen.

”Welcome, welcome, you must be miss Abernorth.” Han log ännu mer mot mig. Jag började hata den här mannen mer och mer.

“Yeah, but most people just call me Diamond”, sa jag kallt. Dyce reagerade på mitt sätt mot honom och jag såg hur han pressade ihop läpparna innan han började igen med nästan samma kalla ton som jag använt.

”Well, miss Abernorth, at this school we call our students by their surname. If you’re not okay with that, there are plenty of other schools in London.”

Jag sa ingenting utan satt bara på min stol helt orörlig och svor i mitt huvud över denna helt värdelösa rektor. Dyce drog ut två papper ur en av högarna.

”Here’s your schedule and here’s a map of the school. You have locker 341.” Han räckte över papperna och kollade sen mot datorskärmen och jag tog det som ett tecken på att han ville att jag skulle gå. Jag tog mina papper, reste mig upp och promenerade ut ur rummet. Perfekt. Min första dag på en helt ny skola i ett helt nytt land och jag var redan ogillad av rektorn. Jag studerade schemat. Matte. Jag suckade.

 

Efter att ha irrat runt i skolan en stund hittade jag till rätt klassrum. När jag öppnade den tråkigt grå dörren såg jag hur alla blickar vändes nyfiket mot mig. Framme vid katedern stod en rätt så ung kvinna med kastanjebrunt hår som var uppsatt i en knut. Hon hade på sig en färgglad, åtsmitande tröja, ett par svarta jeans och på fötterna hade hon ett par pumps.
”Oh”, sa läraren och jag kunde höra på henne att hon inte hade koll på vad jag gjorde där.

”Uhm… I’m Diamond Abernorth…?” sa jag osäkert.

“Oh, you’re the new girl!” Läraren sken upp och gick fram till mig. ”I’m mrs. Stanwood. Why don’t you introduce yourself to the class?” Hon knuffade fram mig till katedern och ställde sig sedan bredvid mig.

”Uhm… as I said, I’m Diamond”, började jag och försökte att rikta blicken mot något annat än de tjugo eleverna som satt och stirrade mot mig. ”I come from Sweden. There’s not much more to say.” Jag sneglade mot läraren och gav henne en osäker var-det-tillräckligt-blick och fick en kort nickning till svar.

”Is that why you’re so hot?” hördes det från andra sidan klassrummet och jag vred reflexmässigt på huvudet för att se vem det var. Det var en kille med rufsigt, mörkt hår och ljusa ögon som hade ett stort leende på läpparna. Jag gav honom en äcklad blick.

Något annat som fångade min uppmärksamhet var det blonda tjejen som satt en bänkrad framför killen som stirrade surt mot mig. Hon satt rak i ryggen och hade händerna knäppta på bänken. Håret var uppsatt i en stram hästsvans och hennes smink såg ut att vara perfekt ditmålat.

”Okay, miss Abernorth, you could go sit down next to miss White.” Jag såg hur den strikta tjejen satte sig nästan ännu rakare i ryggen när hon hörde ”miss White” uttalas, så jag antog att det var hon. Med långsamma steg gick jag fram till bänken och satte mig ner med en duns. De flesta ögonen var fortfarande riktade mot mig, men vändes bort mot tavlan när mrs. Stanwood började rita upp något på tavlan. Jag lyssnade inte så mycket på genomgången utan satt mest och koncentrerade mig på andra saker. Som att knäppa med fingrarna, eller studera papperna på anslagstavlan som var uppsatt på den babyblå väggen. Jag lånade min bänkkamrats penna utan att han frågat om lov för att rita några ointressanta smileys på den ljusbruna bänken. Några gånger snurrade jag runt för att se mig om i klassrummet. Jag lade märke till små detaljer på det här sättet, till exempel att springorna i panelen längst bak i klassrummet var mörkblåa eller att längst inne i ett hörn var golvet lite mörkare brunt än resten. Annars såg det ut som ett helt vanligt klassrum. En Smartboard, en vit tavla, några fönster, en kateder, två bokhyllor, anslagstavlan och en massa bänkar och stolar förstås. Jag snurrade pennan mellan pekfingret och långfingret. Det hårda träet påminde mig om cigaretterna som jag på samma sätt brukade rulla mellan fingrarna. Jag kände efter i bakfickan. Mina fingrar stötte emot den hårda metallen som tillhörde den röda tändaren och cigarettpaket som jag hade köpt igår. Nästan oanvänt. Läraren skulle just skriva upp ännu något mer på tavlan när jag ställde mig upp. Stolen skrapade mot golvet och alla vände sig mot mig med förvånade och förvirrade ansiktsuttryck.
”Is there something you want to…” Mrs. Stanwood hann inte avsluta meningen innan jag hade promenerat ut ur klassrummet och smällt igen dörren bakom mig.

 

Jag drog tummen längs med det silvriga hjulet och en låga flammade upp. Jag förde den till cigaretten i min mun innan jag lät lågan slockna och stoppade ner tändaren i bakfickan igen. Utan att tveka drog jag in ett djupt bloss innan jag blåste ut igen och såg den grå röken försvinna med vinden. Jag satte mig ner på en hård och kall bänk och började skrapa med fötterna mot asfalten. Just då önskade jag att jag bara kunde försvinna, flyga bort från allt eller sjunka ner genom marken och aldrig mer komma tillbaka. Men hur mycket jag önskade så kunde jag inte.

 

Med några lätta drag med sleven genom klegget i grytan förstod jag att den så kallade köttfärssåsen var oätlig. Men jag var hungrig, så ändå slevade jag upp en massa spaghetti och sås på min tallrik. När jag spanade efter någon plats att sitta kunde jag se att nästan alla bord var fulla. Jag såg en ledig plats bredvid några tjejer i min klass, men när jag tittade mot dem så vände de bara bort blicken. Jag hade en känsla av att mitt plötsliga försvinnande från matten inte hade så positiv effekt. Efter att ha gått något varv runt i den stora och senapsgula matsalen hittade jag ett bord som stod lite för sig självt i ett hörn. Jag ställde ner tallriken, drog ut stolen och satte mig ner. Jag lyssnade med halvt öra till det oändliga pratet och åt upp min lunch på bara några minuter.


Hope you enjoyed part 4 :) Mer kommer snaaart :D

Feel free to comment xx

Klara


Länkbyte (IGEN)

Hej IGEN, ännu ett länkbyte, haha! Tre styckna på en kväll! Vi kämpar verkligen för fler underbara läsare som ni!
Iallafall så är  det här en blogg som jag har läst väldigt länge! Det handlar om Tiana och hennes syster Tiff (any)! Den är jätte bra! Läs den nu det är bara att klicka på bilden och sen böja läsa :D 
 
Förlåt Klara och jag Skypar förfullt för att kunna planera inför det fjäde kapitlet! Det håller på att skriva av Klara på andra sidan datorn! Det kommer nog bli jätte bra! Hon är klar snart, hoppas jag och tror jag! Det vart väldigt mycket andra inlägg än kapitel! Det kommer inte bli så igen! Bara nu när vi försöker starta igång bloggen lite! 
 
We love you guys! Keep on reading, haha :D
Ska åka och dansa nu! Wehå.
Felicia

Happiness overload! :D

Litet kort inlägg bara från mig (Klara) just nu för lite uppdatering :)
Nästa del kommer nog att komma senare ikväll eller imorgon förmiddag/tidig eftermiddag. Ska försöka skriva klart så fort som möjligt men inte för fort så det blir konstigt ;)
 
Älskar alla som läser <3
Lämnar er nu med mina reaktioner när jag såg alla unika besökare vi fått! xx
Klara