Klara + ansvar = ingen uppdatering

Hejsan svejsan lingonkorv!
Jag heter Klara och äger 50% av den här bloggen. Kände mig rätt viktig när jag sa det där.
 
Som vi alla vet så har den andra ägaren Felicia varit borta en lång tid utan internet och vet ni vad, jag har så mycket skuldkänslor. För jag har suttit här hemma och visst, jag har varit med kompisar och badat och solat och gjort sommaraktiviteter (som att kolla på llamor men vi kanske inte ska gå in på detaljer). Saken är den att jag har funderat på att skriva något litet kort inlägg att ge er läsare medan Felicia har varit borta, men jag har aldrig kommit till skott. Jag är för lat och en dålig människa.
 
Så jag mår bara dåligt över att jag inte har försökt. Jag hoppas att ni kan förlåta mig litegrann, även fast det är Felicia och inte jag som förtjänar så bra läsare!
 
Ha ett fortsatt trevligt sommarlov och njut av de kommande uppdateringar (som jag lovar kommer bli superbra!!!)
 
 
/Klara xx
 
True story:
 
 

En av de finaste kommentarerna jag fått.

 
Svar: Tack så sjukt mycket. Det betyder verkligen jätte mycket. Det känns som en väldigt personlig kommentar som om jag faktiskt känner personen som sitter bakom dator skärmen. Tack. Jag blir väldigt glad av sådana fina kommentarer som den här, de skiner upp mina dagar bättre än solen. Det är bara en sak som jag vill ändra på - att min trogna fina läsare ska skriva namn! Jag vill ju veta vad du heter!  
Tack så otroligt mycket, kommentaren förtjänade ett svar så alla kunde se. 
 
 
 
Felicia! xx
 
PS. Vi är två styckna som driver denna blogg. Felicia och Klara. 

Uppdateringen suger mer än vanligt, varför?

Varför har uppdateringen varit så otroligt dålig ända sedan sommarlovet? Jo, för att jag har varit i min mammas sommar stuga i över tre veckor och finns det något internet där? Blev ganska sur på henne eftersom hon vet om bloggen! Har haft jätte mycket skuldkänslor och har försökt att inte tänka på hur alla måste vara så sjukt besvikna på mig. Eftersom det är jag som borde skriva de super långa kapitlet som borde ha lagts upp för flera veckor sen. 
Sen när jag kom hem för lite mindre än en vecka sen så uppför sig min dator jätte konstigt och har försökt virus söka men programmen stängs ner hela tiden. Jätte konstigt. 
 
 
Ville bara säga att jag har mått värsta dåligt över det här och att när jag skulle sätta mig och skriva direkt när jag kom hem så stängdes min dator av sig hela tiden och de sidorna jag skrivit hade farit bort. Hoppas ni inte hatar mig! Eftersom allt är mitt fel men jag är inte myndig än - och längtar inte tills jag är det - och kan därför inte bestämma om jag vill vara i en sommar stuga i tre veckor eller inte. Kapitlet kommer upp så snart som möjligt men om inte det så skyller jag på min dator. Men jag ska skriva, det ska jag. Klaras kapitel är tydligen klart som är det efter mitt så då får ni kanske två kapitel snart - eller det hoppas jag!
 
 
Älskar den här bilden. 
 
Felicia