My birthday

Hello there! Förlåt att vi inte uppdaterat men vi har haft en presentation, en inlämning, ett prov och flera träningar i veckan plus... att jag firade min och min brors - födelsedag igår med några från våran släkt medan resten av dem kommer idag! Och så klart så tänker ni alla directioners som sitter där ute "Nämen, hennes födelsedag är en dag efter Nialls!" och ja det är rätt! Jag fyller år idag!
 
 
Gissa hur många år jag fyller? Oj, juste ni har aldrig sett en bild av mig hihi. (Skulle ni vilja se en bild på oss?)
Om ni undrar varför jag skriver så weird är det för att jag är över exalterad över att fylla år! Jag är kände för att vara taggad och typ exalterad om alla och tänk hur jag är idag då? Haha, you don't even wanna know! 
 
Jag hoppas ni får en superdag för det kommer jag ha! Haha! :D
Nä men jag ska försöka skriva men det är mycket som händer i både skolan och vanliga fall! Kapitlet är inte klart på långa vägar även om jag har skrivit... - tycket jag! 
 
Men hejdå ska gå och äta tårta nu och beundra mina presenter!!! 
 
Felicia! xxxx

Drunk - Part 18 (del 1)

”Diamond, come back here! If you don’t want to talk about then it’s alright. Just come back here and act a little mature for once! Diamond!” Skrek han argt men mer än det hann jag inte höra innan jag stängt dörren bakom mig och låst. Äntligen var jag ensam igen.

Jag gick mot fönstret och öppnade det. Vinden piskade mot mitt ansikte, men det gjorde ingenting. Jag var så varm ändå. Jag funderade på att smita ut men lät bli, jag orkade inte idag. Jag ville helst bara sova och drömma mig bort från det här stället. Drömma mig tillbaks till Sverige.

Jag drog in ett djupt andetag av den friska luften innan jag strax efteråt satte mig ner under fönstret. Vad skulle jag göra nu? 


Idag var det fredag. Den mest efterlängtade dagen på hela veckan. Den dagen då man slutade lite extra tidigt och man slutade plugga i några timmar för att umgås med sina kompisar istället. Det gjorde de flesta – dock inte jag. Den här dagen var som ingen annan. Hemskt tråkig och jag ville att den skulle ta slut så snabbt som möjligt.


Jag satt i matsalen och spelade något tråkigt spel på min mobil eftersom att maten var som många andra dagar oätlig. Oftast brukade jag äta den eftersom jag var så hungrig på grund av att jag ibland – ganska ofta – skippade frukosten.
Men idag var det fisk och om ni har ätit skolans fisk så vet ni exakt vad jag menar. Den går inte att äta, som jag sa. Som tur hade jag köpt två nya cigarettpaket.


~


Idag så hade jag inget att se framemot (hade jag någonsin det?) och jag låg just nu på sängen och kollade upp i taket. Om man skulle beskriva situationen med ett ord så skulle det vara tråkigt. Klockan var några minuter över sju och James hade varit tvungen att dra på något möte så vi hade ätit tidigare än vanligt idag. Vilket var bra eftersom jag ville ha det överstökat så snabbt som möjligt.
Men vad kunde man göra på en fredag kväll när man var ensam hemma? Se på film och äta chips, sitta vid datorn, dansa runt som en galning. Men inget av dem kände jag för att göra. Jag kände för att gå ut, gå vilse, trängas bland främlingar, röka… Dricka. En blixt som slås ner på ett öppet hav – så snabbt kom idén upp bland mina tankar.


Jag kunde dra ut på fest. Jag kunde åka ut och trängas bland främlingar, dricka, röka, göra exakt som jag ville utan att någon skulle kolla efter mig eller egentligen bry sig om vad jag gjorde. Inte ens jag själv behövde bry mig. Det ryckte i mungiporna på mig själv av tanken, det var bestämt vad jag skulle göra ikväll – festa och den här gången skulle jag vara där längre än förra.


Inom en sekund så hade jag tagit mig upp från sängen och rusat mot mina kläder. Vad skulle jag ha på mig? Jag tog ett par svarta jeans shorts som var väldigt korta – vilket bara var snyggt enligt mig och det tror jag andra också tycker… om ni fattar vad jag menar. Ett vitt åtsittande linne i siden med volanger på och en kofta att ha eftersom det antagligen skulle bli lite kyligare om kvällen. Min lila push-up bh syndes under tyget och fick mina bröst att se ännu större ut när linnet satt på. Jag orkade inte bry mig eftersom det såg ganska bra ut. Utmanande, men bra.


Jag satte på mig lite mer smink än vanligt – mascara, rouge och någon concealer för finnar vilket jag inte hade något mycket av. Efter det så satte jag på mig en gammal snygg ring på en av mina fingrar som en enkel accessoar. Jag ställde mig framför spegeln när jag var klar med min look så kände jag mig inte nöjd men i alla fall okej. Jag var inte snygg men inte alldeles för ful. Bara lite. Eller väldigt mycket.


Jag skakade bort tankarna som hade försökt plantera sig i min hjärna och tog min mobil, mina nycklar och cigarettpaketet. Jag pressade ner sakerna så gott jag kunde i både koftans och byxornas fickor. Jag drog blicken runt i rummet några gånger för att se om jag hade glömt något men det hade jag inte. Med nöjda steg gick jag mot fönstret som jag med öppnade med ett svisch. Jag satte mig på kanten av fönstret och om jag skulle släppa taget om väggen bredvid skulle jag ramla ner och få en bruten nacke vilket skulle leda till en säker död. Jag skakade av mig tanken, tog några djupa andetag och tog tag i stupröret bredvid mig för att börja klättra ner.


~


Det tog ett tag att hitta en nattklubb som såg vettig ut som förra gången och den här gången så bestämde jag mig att försöka ta mig in på en vid namn Ministry of Sound. Det var lång kö och musiken var högt uppskruvad. Om man stod på andra sidan gatan skulle man lätt höra exakt vilken låt det var. Vilket fick mig att undra om dj:n ville få varenda person där inne döva? Antagligen inte.
Jag försökte att inte tänka på det. Tänka på hur den enkla melodislingan ekade i mina öron och vilka ackord som slogs i gitarriffet. Jag ville omedelbart härifrån men jag visste att det var på grund av musiken jag tvekade på att gå in. Mamma skulle inte vara stolt över mig,  över vad gör jag i Lon- Sluta Diamond. Tänk inte på det. Hon måste vara glad över att inte behöva ha mi- Sluta. Du får inte tänka på henne.


Jag började direkt att tränga mig förbi folk. Två biffiga män i trettio-årsåldern tog betalt och kollade åldern på varje människa som steg in i klubben. Jag hoppades på att de skulle gå lika smidigt som det gjort förra gången. Jag försökte så diskret som möjligt gå förbi ett gäng killar i tjugo-årsåldern och ställa mig tvåa i kön i en grupp med tjejer. När det blev ”vår” tur så betalade alla och jag som stod längst bak men i mitten av gruppen såg de inte eftersom jag var så kort och alla framför mig hade skor med höga stilettklackar i matchande färg som deras utmanande klänningar. Men jag var glad att de just valt den sorts klädsel eftersom jag kom in på nattklubben utan större problem.


Jag kollade mig paranoid över axeln några gånger i tro om att vakterna precis hunnit se mig när jag varit påväg in och var nu i färd med att försöka ta fast mig och slänga ut mig. Men det hände aldrig och det var jag otroligt tacksam över. Tack och lov. Men när jag sen slutade tänka på det så började tvångstankarna ta över mig igen. Hon skulle se på dig med avsky- Jag skakade av mig de obehagliga tankarna som fick kalla kårar att krypa längs ryggen och försökte att se vars närmaste bar på nattklubben låg. Hon ville aldrig ha d- I panik så lade jag blicken på den närmsta baren och gick med raska steg mot den. Jag brydde mig inte i fall jag var dum som knuffade mig förbi i den långa kön.


”Two shots and one Tequila.” sa jag snabbt och pekade bemannande mot den unga killen i baren. Han var lite lik Måns Zelmerlöv och med det menar jag självklart att han såg attraktiv ut. Men han verkade väldigt playig eftersom han flörtade med varenda brud som lutade sig mot den den gråa metallskivan.


”Whoah, is someone planning on getting drunk?” frågade han samtidigt som han höjde ögonbrynen med en flörtigt glimt i ögonen. Jag som inte föll på något sätt för hans enkla gest lutade mig med armbågen mot baren och knuffade bort lite hår mot axeln.


”The last time I checked you didn’t have something to do with that.” sa jag och gav honom en av mina kaxigaste blickar. Han skrattade bara samtidigt som han försökte fånga upp en oliv från en av de stora burkarna.


”Feisty, I like it.” sa han och blinkade med ena ögat. Jag himlade med ögonen och slickade mig om läpparna innan jag svarade. Han ställde fram tequilan som var färdig och började jobba på de två shotsen.


”Yeah, I don’t think so. Maybe other girls fall for your different pick-up lines, but I don’t.” sa jag och och greppade tag om ett shot glas. Jag tog ett snabbt andetag och räckte glaset mot munnen samtidigt som jag lutade huvudet bakåt för att så snabbt som möjligt få vätskan att rinna ner längst halsen. Det brändes längst strupen och ögonen tårades snabbt av den starka smaken, men ändå var det någonting som var otroligt lockande med den lilla drinken. Så lika snabbt som den andra hällde jag i mig den. Bartendern kollade smått imponerat mot mig, blinkade och gick vidare med sina beställningar. Jag började dricka på tequilan som jag tyckte ha fått stått och väntat nog länge nu. Om jag ville ha en rolig natt så skulle jag inte kunna vara allt för nykter.


Jag drack snabbt upp den och beställde några fler…


~


Jag trängde mig fram mellan två svettiga killar och rättade till linnet som hamnat snett. Jag kände mig tom på alla tankar och sugen på att göra något galet. Något olikt mig. Som många gånger så ställde jag mig vid baren och vinkade så flörtigt jag kunde mot killen som tidigare försökt stöta på mig. Nu skulle han gärna få ta- Jag borde verkligen inte dricka mer. Jag vill inte göra något jag ångrar. Jag som hade varit beredd att beställa ännu en rad drinkar ångrade mig och drog mig tveksamt bort från baren igen.


Men jag hann inte långt innan någon tog tag i min armbåge.


”We’re doing shots and I need you to play.” sa en tjej med svart platt hår, av vad jag kunde urskilja i mörkret så såg det ut som om hon hade röda slingor i håret också. Hon log exalterat men verkade se min tvekan och kom direkt med något att säga.


”Please? It’s going to be fun!” sa hon och drog med mig mot baren där flertal shot glas fyllda med sprit redan stod. Jag höjde ögonbrynen mot henne och skulle precis gå innan flera personer runt omkring oss började bua och skrika saker som ”You only live once!” och ”Coward!”. Yolo hade jag alltid hatat och bara för att jag inte ville dricka en rad med shots så betydde det inte att jag var feg. Jag kände hur irritationen steg i bröstet och bara för att visa att jag är allt annat än feg så klev jag med bestämda steg tillbaks och tog ett hårt tag om det första glaset.


”You ready?” frågade bartendern och lyfte på ögonbrynet samtidigt som ett snyggt leende var placerat på hans läppar. Jag nickade som svar innan han sa samma sak till tjejen bredvid mig och någonting till publiken som fick alla att i skratt skrika till. Jag räknade glasen, det var sju styckna och den som drack upp alla först vann. Jag väntade på bartenderns signal att börja.


”GO!” skrek han. Jag hällde ner den brännande vätskan längst halsen och grabbade tag i nästa glas och försökte att inte tänka på hur min hjärna bad mig att sluta. Jag hade en konstig känsla av att det här skulle sluta dåligt. Jag tog tag i det sista glaset och log stort mot bartendern innan jag hällde i mig den genomskinliga vätskan. Bakom mig så kunde man höra vrål från publiken vi skapat oss. Jag skrattade och hickade på samma gång i tro att det var jag som vunnit vilket det inte var, istället för att omringas av skrikande ungdomar så snurrade marken till i en oändlig cirkel och jag stupade ner mot golvet bara någon sekund efter, men någon kille med sneda tänder hann precis fånga mig. Något inom mig bröts loss och orden föll ur min mun.


”Your teeth are weird. And I don’t like your shirt.” sa jag och kastade mina armar om honom i ett försök att vara flörtig. Han kollade på mig med en konstig blick och puttade mig ifrån honom. Jag räckte ut tungan åt honom och sa högt att han var dum och ful, så att så många runt baren kunde höra mig. Jag stampade iväg mot motsatt riktning och innan jag visste det så var jag ute på dansgolvet igen.


~


Jag halkade på något vått utspritt på golvet och hann precis i tid ta emot mig mot bänkskivan på baren. Som många gånger denna kväll så trängde jag mig före i kön och beställde en drink av killen i baren, han som tidigare försökt flörta med mig. Men nu så verkade han inte alls intresserad i mig. Han stod istället och log ett brett leende mot en blond tjej i kort klänning. Jag gjorde ett försök att slå honom över baren men misslyckades eftersom han stod mer än fem meter ifrån mig. Jag gnällde högt till. Jag svepte snabbt i mig den ljusrosa vätskan och började i ett försök till att vara förförisk vicka på höfterna. Men den orangea håriga killen som stod bredvid mig ägnade inte ens än ända blick åt mig. Jag räckte barnsligt ut tungan mot honom och vände mig men där stod en tjej. Jag gnällde till igen.
Jag kände en hand på min axel och i reflex så vände jag mig om.


”Having fun?” framför mig stod en lång brunhårig kille med ett lekfullt leende på läpparna. Han hade på sig en ljusblåskjorta och ett par svarta jeans. Man kunde väl säga att han var attraktiv men hans hans försök till att odla en mustasch och de röda finnarna i pannan fick han att vara mer på gränsen till okej eftersom jag hade fem andra att jämföra med. Jag bet mig oförsiktigt i läppen och vickade kraftigt på ögonbrynen.


”Yeah...” Sluddrade jag fram innan jag fullkomligt slängde mig efter hans seniga arm. Han höjde roat på ögonbrynen och tog ett bestämt grepp om midjan på mig. Jag log stort tillbaka, med ett försök till en sexig blick.


”Wanna join me and my friends table?” frågade han och innan jag hunnit svara så hade han släpat iväg mig mot hans bord. Jag skuttade glatt bredvid honom. Vid hans bord satt det fyra andra killar, två av dem var blonda och en av dem var den orange håriga som jag hade stött på tidigare. Jag bet mig i läppen igen jag tvivlade på att det såg bra ut.


”This is..?” sa den brunhåriga killen bredvid mig i en gest att presentera mig. Jag fnittrade högt till och snurrade en lock runt mitt ena pekfinger samtidigt som jag sa mitt namn.


”Diamond…” sa jag högt och utdraget samtidigt som jag hårt kramade om den brunhåriga killen bredvid mig. Han flinade till mot hans fyra vänner innan han satte sig ner bredvid en av dem. Jag skuttade glatt ner bredvid honom och det tog inte lång tid innan jag satt i hans knä och skrattade högt åt saker jag inte fattade som de fem killarna sa. De gick från att prata högt och glatt till tyst och mystiskt. Men jag brydde mig inte utan nynnade högt till låten som spelades och vickade på huvudet till takten.


Jag kände hur den brunhåriga killen la sin haka mot min axel och långsamt tog bort mitt hår för att kunna viska i mitt öra.


”Would you wanna do us a favor..?” frågade han med en låg och hes stämma, jag fnittrade högt till och klappade entusiastiskt samtidigt som jag nickade stort. Killarnas leenden blev allt bredare.


”Tell us... what you would wanna do?” frågade han och drog oförsiktigt sina händer längst mina sidor. Jag bet mig så sexigt jag kunde i läppen. Som jag sagt tidigare – jag tvekade på att jag ens var närheten av sexig.


”I would...” Jag log stort mot dem och fnittrade högt åt min tanke. Han strök ner längst mina lår och upp mot mina sidor igen, jag fnittrade till igen innan jag yttrade mina tankar.


”I would want to strip for you!” sa jag entusiastiskt och log mot en av killarna med blont hår. Han nickade uppmuntrande. Jag skrattade till och ställde mig upp för att sen bli tillsagd att gå upp på bordet. Alla fem killar gjorde tummen upp och skrek något som lät som ett ”begin”.


Jag visste först inte vad jag skulle göra men började efter någon minut att vicka på höfterna som tidigare och som i en reflex så började mina händer följa med i rörelserna och dras upp och ner längst min kropp. Killarna log uppmuntrande med glimten i ögat. Jag fnittrade högt till innan jag drog med fingrarna längst kanten av min topp. Jag drog lekfullt upp den till naveln men drog snabbt ner den igen. Jag gjorde samma sak igen och kom lite längre upp denna gång men drog ner den igen. Den tredje gången så kom jag upp till min bh och efter det så var den av.


Jag vet inte ens vad jag ska säga. Efter all er väntan så förtjänar jag egentligen inte så fina läsare som ni. Vi borde egentligen ta bort våran blogg eftersom vi vet att det här kan hända igen eftersom att skolan redan är mycket och det bara har gått några veckor av dem och båda två har träningar här och där!
 
Jag/vi är så ledsna för att ni fått vänta så länge men det har varit så mycket hela sommaren och ja. Min dator krånglar osv. 
 
Jag vart inte nöjd med kapitlet men det är så svårt att skriva mycket detaljer när hon är full... tycker jag! Del 2 på kapitlet kommer så snart som möjligt, det kan bara ta någon dag eller kanske en vecka. Men huvudsaken är att vi har börjat uppdatera och Manda: vi har inte slutat med det. 
 
Kram på er, ni äger sönder.Och jag vet att det är lite fail att hon har klänning på bilden men bry er inte om det haha.
 
Felicia