A moment in the Life of Louis - Part 13

Previously:

”Do you want me to drive you to school?” Frågade Harry med höjda ögonbryn, jag skakade på huvudet och kollade fickorna en sista gång om jag hade allt, vars är nycklarna?

“No, I’m taking the bus”, svarade jag och ryckte åt mig nycklarna som hängde på kroken innan jag öppnade ytterdörren för att lämna den här circusen, äntligen skulle jag få lite lugn och ro.

”Good bye and have a nice day”, sa jag sarkastiskt och avfyrade ett falskt leende mot Harry. Han bara skakade roat på huvudet och stängde sedan dörren bakom mig när jag gick ut. Äntligen är jag ensam, trodde dom verkligen att jag tänkte gå till skolan? Idioter.


 

Louis’ perspektiv:

 

”I won again!” utropade Niall och råkade välta omkull brädspelet utav ren skadeglädje när han ställde sig upp och sträckte upp armarna i luften i en segergest. Vi suckade åt hans barnslighet, men små leenden gömde sig ändå vid våra mungipor. Liam tackade nej till en andra match av monopol och började istället hålla på med sin mobil, troligtvis satt han och höll på med Twitter som blivit hans största intresse den senaste tiden. Niall tackade glatt ja och började genast räkna ihop rätt antal pengar som han sedan räckte till mig och Zayn. Just som vi skulle börja spela öppnades dörren till studion och ut klev Harry som såg trött ut.

”Thirteen takes and THEN they thought it was good!” suckade han samtidigt som han damp ner i soffan bredvid Niall. Liam tittade snabbt upp från skärmen innan han fäste blicken på den igen. Jag gav Harry ett tröstande leende – eller i alla fall ett försök till ett men det såg nog mest ut som ett ryck i mungiporna. Zayn ropades in till studion och Harry tog över hans plats i spelet. Spelet flöt på rätt bra. Både Harry och Niall är väldigt dåliga förlorare, så varje gång det gick bra för någon annan än de själva stönade de och drog genast på sig en sur min. Varje gång det hände kom jag att tänka på en viss person. Enda sen dagen jag träffade Diamond hade jag försökt läsa henne, men förgäves. Jag ville veta mer om henne, men för varje gång jag fick henne lite närmare mig så gled hon alltid oväntat ifrån mig när som helst. Jag visste att hon gömde något och jag hade bestämt mig för att jag skulle ta reda på vad.

”Louis!” Jag vaknade upp ur mina tankar av Harrys mörka röst som ropade på mig.

”Yeah?” frågade jag och fick som svar två stycken tärningar i handen.

”Your turn.”

 

Två monopol matcher senare var jag och Harry ganska trötta på spelet. Dels för att vi hade suttit och spelat i nästan en och en halv timme och dels för att Niall hade vunnit alla gånger. Det tog förvånansvärt lång tid för alla att spela in, för jag hade ännu inte fått sjungit mina delar i dagens låtar ”I would” och ”Back for you”. Producenterna var väl på dåligt humör. Och där gled mina tankar tillbaka på Diamond. Jag vet inte varför min hjärna envisades med att tänka på henne hela tiden. Kanske för att hon hade något mystiskt över sig och eftersom jag gillar mystiska saker, så var ju det det perfekta tillfället att få en dos av mystik. Att lära känna Diamond. Dock visste jag inte hur jag ska gå till väga än. För varje gång jag försökte prata med henne stötte hon bort mig. Allt skulle kännas så mycket lättare om jag bara hade hennes nummer, så jag kunde smsa eller ringa henne och fråga henne om vi kunde träffas. Men det kändes som om vårt förhållande inte var tillräckligt starkt för byte av nummer.

”Louis!” Än en gång vaknade jag upp ur mina funderingar av en röst och av att en hand höll på att skaka min axel.

”Stop Diamond”, mumlade jag utan att tänka mig för och tystnaden efter att jag sagt min mening var höjden av awkward. Givetvis var det Harry som hade ropat igen, det var Harrys hand och inte Diamonds. Harry, Niall och till och med Liam satt och stirrade på mig med stora ögon.


 

FÖRLÅT SÅ SJUKT MYCKET FÖR ATT VI INTE HAR UPPDATERAT OCH ATT DET VART ETT SÅ KORT KAPITEL DENNA GÅNG. Och förlåt för att Caps Lock var intryckt.

 

I alla fall, både jag och Felicia är sjukt ledsna över att vi inte har lagt upp något på ungefär en månad (!!!). Vi hoppas att vi inte har tappat allt för många läsare och att det fortfarande finns några därute som har tålamod att stanna med oss?

Vi vet att vi har lovat flera gånger att vi ska bli bättre på att uppdatera. Nu lovar vi igen. Och den här gången ska vi verkligen försöka att uppdatera ofta, ofta, ofta! Men eftersom vi båda är lite perfektionister så brukar det ta så lång tid.

Aja, hoppas ni gillade det här extremt korta kapitlet som mest var en liten sak jag rafsade ihop för att ni skulle få något medan Felicia skriver på det stora kapitlet som hittils är 5 sidor långt (och det är knappt halvvägs)! :D

Ha det bra!

Kram

Klara xx


Kommentarer
Postat av: Wilma

Åh äntligen! Som jag har längtat! Grymt bra och jag längtar verkligen till nästa. xx

Svar: Tack tack! :D Längtar också till nästa, vi får se när Felicia har skrivit klart det! xx

Klara xx
weloveoned.blogg.se

2013-03-29 @ 06:56:47
Postat av: one direction novell

absolut att jag har läst er novell, älskar att läsa andras osv! ska lätt fortsätta läsa eran också! jättebra ju :D

jag kör gärna med ett länkbyte! bara att säga till :D <3

Svar: Tack tack tack! :D Det glädjer oss att höra! :D<3
Kan kolla med Felicia, det är ju hon som är chef för länkbytena! ;)

Klara xx
weloveoned.blogg.se

2013-03-29 @ 11:06:09
URL: http://novellermedonedirection.blogg.se
Postat av: Ida

Jag gör endast inlägg om andra bloggar om de gör detsamma.

Svar: Vi också! Så vi kanske kan fixa det? kommenterar på din blogg! Kram!
Felicia! x
weloveoned.blogg.se

2013-03-29 @ 11:31:43
URL: http://storiesofonedirection.blogg.se
Postat av: Cassie

Jätte bra! :D Bättre än inget, och blev sjukt glad när jag såg ett till kapitel :) MEN... Nejnejnejnejnej De ska Bli Zayn och Diamond , Inte Louis och Diamond. Inte för att jag har ngt emot Louis! :O <33 Vill bara att de ska bli Zayn, men de är ju eran novell haha xd <3

Svar: Åh, det är Klara som har gjort det! Ska skynda mig att skriva mitt! :D Roligt att du gillade det, Cassie! Hahaha, så du håller på Ziamone? Men tänk om det inte blir någon av dem? :O läs mer så får du reda på det! Haha, nä men du får se! Tack för din fina och roliga kommentar, bro! haha gangsta, nej men godnat.. inte för att jag ska sova men det är sent! Kram!
Felicia! x
weloveoned.blogg.se

2013-03-29 @ 23:02:22
Postat av: Nathalie

Woooop äntligen ett nytt kapitel! Har längtat som en... jag vet inte vad. Så spännande!

Svar: Längtat som en längtare? ;) Haha, nej men tack så hemskt mycket! Det glädjer att höra att du tyckte om det! :D
Klara xx
weloveoned.blogg.se

2013-03-31 @ 03:33:07
URL: http://allweneedisoned.blogg.se
Postat av: Julia

Åhh finally!! Som jag längtat haha! :D & nu längtar jag ännu mer till nästa! Fortsätt skriva som ni gör, så sjukt duktiga! :)x

Svar: Åh, du är så snäll!! Förlåt för den långa väntan, ska skynda mig till nästa kapitlet, det kommer bli väldigt långt! Det ska vi göra (fortsätta skriva)! Tack för din fina kommentar Julia! :D Kram på dig! x
Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-04-01 @ 21:58:42
Postat av: Ida

Hej igen! Jag går gärna med på ett Länkbyte i ett inlägg. 😄 Jag lägger in er ikväll Så fort jag kommer hem 😃 kommentera min blogg när ni också gjort det 😀

Svar: Gör så! Tack på för hand! :D
Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-04-02 @ 12:33:43
URL: http://storiesofonedirection.blogg.se
Postat av: Nathalie

Hej ni frågade om ett länkbyte och nu har jag skrivit ett inlägg om eran novell på mon blogg :)

Svar: Okej, kommenterar på eran blogg på svar! Tack på för hand eller vad man säger... haha! :D
Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-04-02 @ 23:11:03
URL: http://allweneedisoned.blogg.se
Postat av: Ida

Jag skrev ett inlägg om er igår kväll , länkbytet alltså ;)

Svar: Okej, tack för att ni ändrade! Skriver det ikväll! :D
Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-04-03 @ 18:21:53
URL: http://storiesofonedirection.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback