That was hopefully the last time I saw them - Part 16

”And your cellphone is mine.” sa han och jag kunde höra på det sättet han pratade hur roande han tyckte det här var. Haha, curly. Jag hatar honom. Varför gör jag det här? frågade jag mig själv innan jag snabbt gick fram mot mikrovågsugnen, tryckte på några olika knappar för att få fram hur länge popcornen skulle vara där inne och snart så hade den silvriga maskinen framför oss startat och popcornen börjat poppas. Han var precis påväg att säga något men jag var snabb därifrån och satt snart allra längst ut på den vita soffan – den här gången inte mellan någon av killarna som tur var. Jag behöver space och vill inte ha någon nära. Det vet alla i det här rummet. Jag önskade bara att filmen någon gång skulle ta slut och lika så den här helgen. Jag ville tillbaks till det vanliga. Nu.

 

Jag drog snabbt på mig ett par mjukis byxor och en enkel svart tröja, på fötterna hade jag på mig ett par randiga sockar som inte alls matchade till resten av min outfit. Men jag gillade det så.

 Idag så var det söndag så inget speciellt skulle hända. Jag skulle väl som vanligt släntra omkring på några av de många gatorna och röka eller stanna inne på mitt rum hela dagen för att sova. Jag gillade vilket som så det spelade inte så stor roll. Fast vad visste jag? Varje dag är oplanerad.

 

 Idag så var det dagen då killarna skulle åka hem – äntligen – och den dagen då James skulle komma hem – åh nej. Fast hellre han än dem. Killarna får mig på nerverna hela tiden och tro mig att vara arg eller sur är faktiskt ganska ansträngande även fast man inte kan tro det. Dom låter mig aldrig vara ifred och de beter sig som om dom äger mig, vilket dom inte gör. Jag är inte som alla andra tjejer. Jag faller inte pladask framför deras fötter och slickar inte deras skor för att de ska gilla mig. Jag vill inte att dom ska gilla mig alls och dessutom så faller jag aldrig för killar – verkligen inte för en kille som någon av dem. Snobbiga popstjärnor är inte min smak. Fast hur skulle jag veta vad jag hade för smak i killar om jag aldrig riktigt varit kär eller aldrig varit i ett förhållande med någon? För mycket tankar.

När jag kom ner för trappen så kunde jag höra hur de fem pojkarna pratade lika högt som vanligt och skramlade med skedarna i tallrikarna lika mycket som vanligt. Jag skulle aldrig kunna vänja mig vid det här. 

 

Efter det här skulle jag nog aldrig behöva se dem igen – en behaglig känsla for igenom mig för några sekunder. Känslan var inget annat än lättnad. Lättnad över att slippa bli övervakad 24/7. Lättnad över att inte behöva se deras belåtna leenden när dom ser mig uttrycka något annat än ilska och kaxighet, vilket jag alltid gör. Om alla bara lät mig vara så kanske jag skulle vara lugn lite oftare. Människor är så jävla fucked up – dom låter en aldrig vara ifred. Alla låtsas bry sig om en när de egentligen inte bryr sig ett piss om vad personen berättar eller går igenom. De vill bara att alla ska tro att dom är så jävla varma om hjärtat och är mer omtänksam än någon de nånsin kommer att möta. Men innerst inne så är vi alla själviska och någonting som börjar på k och slutar på ärlek existerar inte.

Jag sköt bort tankarna för ett tag och förberedde mig på att stå ansikte mot ansikte med några idioter. Som sagt – jag skulle aldrig kunna vänja mig vid det här. Aldrig.

 

Jag tog ett kort andetag och klev över tröskeln in till köket. Jag kollade inte på dem utan ignorerade dem direkt och gick mot köksön för att göra mig själv en smörgås. Det hade bara gått - av vad jag gissade – trettio sekunder och deras röster hade redan börjat fråga ut mig massa saker jag inte ville svara på. Jag ville inte svara på dem eftersom att jag inte ville prata med de fem pojkarna framför mig. Men det bryr sig inte dom om, dom pratar ändå.

.

”Good morning Diamond! Are you excited to meet your dad again after a long weekend?” Frågade Liam med vad jag kunde tyda ur min ögonvrå var ett vänligt leende. Jag svarade inte utan började göra ytterligare en smörgås.

 

”You have to be really sad that we’re leaving today. We’ll keep in touch, I promise. It’s okay to miss someone.” Sa Louis med en road ton eftersom han visste att jag var mer glad än ledsen över att de skulle åka. Jag kollade inte upp mot honom heller - utan försökte att ignorera hans kommentar. Vad vet han om att sakna någon? Har han saknat någon så mycket att han vill skada dig själv varje gång han tänker på personen? Nej. Det tror jag inte han har gjort. Jag ville skrika på honom på grund av det hans sagt om att sakna någon. Jag ville sparka honom hårt mellan benen. Men jag behöll det lilla lugnet jag hade samlat på mig och stirrade på mina händer som arbetade med att göra färdigt min macka – som jag tog extra lång tid på mig att göra.

 

”Why won’t you answer? You’re not tired of us are you? I mean you love us! C’mon Diamond, admit it that you can’t resist our charming smiles and deep down in your heart, really do love us.” Jag suckade högt åt Harrys dumma och retfulla kommentar. Håll lugnet Diamond, du klarar det. Det är bara några timmar kvar, bara några timmar. Jag svarade inte honom.

Jag tog fram juice paketet från kylskåpet och hällde upp den orangea vätskan i ett av de genomskinliga glasen. Jag riktade inte en ända blick mot någon av de fem killarna och låtsades vara väldigt inne i det jag höll på med – att göra frukost. 

 

Jag visste inte vad som var felet med mig idag men allt kändes så himla konstigt. Jag skulle aldrig träffa killarna nå mer – vilket jag var glad över. Jag skulle återgå till det normala med en jobbig pappa och massa dömande personer på skolan – inte så jätte glad över. Det kändes som om den här helgen gått så långsamt framåt att det inte skulle förvåna mig om någon sa att det egentligen bara gått en dag men att jag haft lite fler tupplurar än vanligt och därför drömt om allt som har hänt under helgen. Är tupplurar ens ett ord? Varför pratar jag med mig själv? Bara sluta, bete dig normalt.

Det var inte förrän när jag sagt åt mig själv att bete mig normalt som jag insett att jag stannat upp mitt i en rörelse, jag hade  för några sekunder glömt bort var jag befann mig.

Jag hällde upp flingor i en skål och grabbade tag i mjölken som redan stog på köksön. Jag var precis påväg att fint hälla ner mjölken så att jag skulle få mig själv en god skål med flingor när ett huvud plötsligt stack fram vid min axel.

 

”hello th-”

 

Personen fick mig att förskräckt hoppa till så att mjölken i mjölkpaketet farit lite överallt runt omkring mig och mest hade det nog kommit på mig och personen som försökt skrämma mig – och av min avsky så lyckades han faktiskt. Jag ställde det nu halva mjölkpaketet ifrån mig, med ett förbryllat ansiktsuttryck och vände mig irriterat mot den skyldige personen.

Harry stod och skrattade åt händelsen tillsammans med resten av killarna som fortfarande satt runt bordet men skrattade jag? Nej, för det här var inte kul. Inte kul alls. Jag hade nu en stor blöt fläck på min tröja och lite av mjölken hade kommit i mitt hår. Det skulle nog inte lukta så gott senare idag.

Han hade fått hela sitt ansikte och en stor del av sitt hår täckt av den vita vätskan men det var rätt åt honom, jag menar han borde inte ha försökt att skrämma mig som han gjorde.

 

”Why are you laughing? It’s not funny. I’m all wet and my breakfast is destroyed.” Sa jag i en ända stor suck och korsade så hotfullt jag kunde mina armar vilket fick honom – som i några sekunder försökt att vara seriöst – att brista ut i skratt igen och de andra killarna hakade utan problem med honom. Jag gav honom en mordisk blick innan jag knuffade undan lite hår från axeln och tog ett andetag för att prata igen.

 

”You’re really annoying, you know that right?” Sa jag i ett försök att inte slänga ifrån mig allt det lugna jag samlat på mig och kastade en sista blick på honom och de andra fyra killarna vid bordet innan jag grabbade tag i min smörgås. Vilket var en av de få sakerna som inte hade träffats av den gigantiska mjölk-tsunamin, som Harry var orsaken av.

 

Jag gav mig direkt av till mitt rum.

 

~

 

Jag satt på mitt rum och försökte att inte tänka på vad jag skulle ha gjort om jag bodde i Sverige och allt var som förut, på mamma eller varför fortfarande ingen – ingen – hade försökt ta kontakt med mig igen. Om någon bara skickade ett litet sms och det skulle göra min dag. Men jag gissar på att de egentligen tyckte jag var jätte jobbig och deras största önskan hade gått i uppfyllelse när jag flyttade därifrån. Ingen av mina kompisar kan ha gillat mig. Ingen gillar mig. Alla hatar mig men jag orkar inte bry mig. Det spelar ändå ingen roll, vem vet? Jag kanske dör imorgon av att en alkoholist satt sig i sin bil och svängt åt fel håll så att kvinnan eller mannen körde på mig istället för att köra på en grå och folktom väg.

 

Jag kan inte planera framtiden, om jag kunde det så skulle jag sitta i min röda favorit fåtölj i plysch och läsa en gammal bok från 80-talet av en filosof vid namn Madhukar. Mamma skulle glatt sjunga en av hennes gamla favorit låtar av Boyz II Men, samtidigt som hon lagade någon thailändsk curry rätt med jasmin ris. Jag skulle känna hur den gula såsens starka lukt spridits till vardagsrummet och jag skulle direkt lägga ifrån mig boken för att hjälpa henne med dukningen och salladen. Vi skulle skratta tillsammans och sjunga så högt att till och med den halvt döva tanten till granne skulle ha hört precis vilka ord vi uttalade. Efter vi ätit färdigt skulle vi ha tagit fram jordgubbar och strösocker för att sen sätta oss på gräset i trädgården - luktandes på blommorna. Jag skulle smått fnittrandes berätta om en söt kille i skolan och efter det skulle hon förhöra mig på SO provet jag skulle ha dagen efter. 

 

Men det kan jag inte och jag önskar så fruktansvärt mycket att jag kunde det. Det skulle vara så mycket enklare. Jag skulle vara lycklig, jag skulle inte behöva tvinga mig själv från att inte tänka på en person. Jag skulle inte sakna någon så mycket att jag ibland vaknade mitt i natten av att jag skakade och grät så våldsamt så jag kunde svära på att sängen vibrerade. Jag skulle inte vilja skada mig själv fysiskt på grund av något jag vet att jag kunde ha hindrat. Jag skulle inte röka. Jag skulle inte dricka. Jag skulle inte skolka. Jag skulle ha en mamma. Jag skulle ha kompisar. Jag skulle älska livet. Jag skulle känna livslusten och glädjas över varje dag jag vaknade upp frisk.

 

Men det gör jag inte. Det är inte så enkelt, livet är svårt. Jag är inte lycklig. Jag måste tvinga mig själv från att inte tänka på en person. Jag saknar någon så mycket att jag ibland vaknar mitt i natten av att jag skakar och gråter så våldsamt att jag kan svära på att sängen vibrerar. Jag vill skada mig själv fysiskt på grund av något jag vet att jag skulle kunnat ha hindra. Jag röker. Jag dricker. Jag skolkar. Jag har ingen mamma. Jag har inga kompisar. Jag älskar inte livet. Jag känner inte livslusten och glädjas inte över varje dag jag vaknar upp frisk.

 

Nej, det är nästan så att jag önskar att jag ibland inte gjorde det. Jag önskar ibland att jag faktiskt inte vaknade upp en dag. Att jag liksom bara fortsatte sova och aldrig skulle behöva vakna upp i det helvette som liv jag har. Men som sagt – livet är inte så enkelt.

 

Men jag är inte heller så svag. En dag kommer jag att resa tillbaks till Sverige, köpa mitt gamla hus och köpa en röd fåtölj av plysch. Och… och mamma kanske bara kanske- nej. Sluta Diamond. Hon kanske skulle vara stolt över mig? Skulle kolla ner på mig med en varm blick. Hon kanske skulle ko- nej. Sluta.

 

Jag ansträngde mig så hårt för att tårarna som försökte lirka sig ur ögonvråna inte föll ner på mina kinder. Jag försökte med all min kraft att inte tänka på henne, på mamma. På min mammas vackra ögon, vackra leende, på hennes vackra personlighet. Jag försökte att inte tänka på henne alls. Men det gick inte att undgå. Hon fanns där hela tiden – i mina tankar – vars jag än gick kunde hon komma fram ur sin lilla hörna i min hjärna och inte vilja kliva tillbaka på flera timmar. Hon var en del av mig som jag inte kunde släppa taget – men på något sätt tappat och gjorde allt för att försöka ta tillbaka.

 

Tårarna hade fallit ändå och rann nu nerför mina kinder och några sekunder efter längre ner på min käklinje. Jag torkade argt bort tårarna och ställde mig upp från min liggandes position i sängen och gick med direkta steg mot toan.

Jag mötte bestämt min egna blick i spegeln. Jag såg tom ut. Ledsen ut.

Jag grep tag i ett par näsdukar i toalett skåpet och torkade bort resterna från tårarna. Men det funkade inte, både mina ögon och min näsa såg lite rödare ut än vanligt och mina kinder såg puffigare och större ut.

Jag drog stora slingor av mitt mörka hår bakom mina öron och böjde mig ner för att skölja av mitt ansikte. När jag gjort det tog jag närmaste handduk och torkade av ansiktet. Nu såg hela mitt ansikte lite rödare ut, vilket var bra för då var det inte lika enkelt att se att jag gråtit. Ingen skulle nånsin få reda på detta. Jag kammade igenom mitt hår med fingrarna några gånger och tog ett djupt andetag innan jag gick tillbaks mot min säng igen. 

 

Jag la mig mjukt till rätta på sängen igen och stirrade återigen upp mot det vita taket. För att lugna ner mig själv så räknade jag mina andetag. Men det fungerade inte när jag kunde känna hur det hade börjat sticka lite smått i fingrarna på mig.

Om jag skulle vara helt ärlig så brukade jag aldrig – aldrig bli röksugen så lätt. Jag var beroende men kunde utan tvekan stå ifrån ett cigarett paket i några dagar om det var någonting som fick mig att tänka på annat. Jag rökte inte för att jag tyckte det var så gott eller för att vara cool utan för att jag skulle kunna tänka på något annat än mitt ”gamla” liv. Men nu så kände jag hur mycket jag egentligen ville känna den ljusgrå röken fara igenom mina lungor och ut igen. Hur mycket jag ville sätta mig i någon övergiven park och omringas av den giftiga röken och tänka på saker jag egentligen inte brydde mig ett skit om. Jag ville få bort mina tankar, jag ville fokusera på något annat.

 

Jag bestämde mig för att i alla fall ge det ett försök och begav mig ner mot nedervåningen. Killarna hade jag ingen aning om var de befann sig. Men de satt inte i vardagsrummet och befann sig inte i hallen så jag fick inga misstänkta blickar när jag gick för att leta efter mitt cigarett paket i min skinnjacka.  Men det ända problemet var att jag hade hittat cigarett paketet men att mina cigaretter tagit slut tidigare i veckan. Fuck.

Jag stönade irriterat för mig själv och gick med missnöjda steg mot trappen igen. Aldrig hade jag velat ha en cigarett i munnen lika mycket som nu. Typiskt. Jag gick argt upp några trappsteg innan en tanke dök upp i mitt huvud.

 

Zayn rökte. Kunde jag ta hans? Tänk om han skulle märka? Han visste ju faktiskt redan att jag höll på med sådant, men frågan var – skulle han berätta för James? Om han skulle det så var jag mer än illa ute. James hade nyss fått reda på att min närvaro inte var på topp och han skulle flippa totalt om han fick reda på att jag dessutom rökte. Det skulle inte förvåna mig om han skulle skicka mig till internat skola för att jag skulle få lära mig vad som egentligen var rätt och fel här i livet. 

Innan jag hann ångra mig så började jag med snabba steg gå tillbaks till hallen igen. Jag kollade extra noga så att ingen av killarna stod bakom något hörn och smsade eller något så att dom kunde se vad jag precis var påväg att göra. Men i min stora lycka så kunde jag inte se dem någonstans och det var fritt fram för mig att börja gräva i Zayns jacka.

 

Jag letade efter cigaretterna i varenda jacka som hängde på de svarta metallkrokarna och när jag var på den sista jackan så hade jag förlorat lite av mitt hopp och jag var nästan helt säker på att han hade tagit med dom in till hans rum. Jag öppnade jackfickan till den sista jackan och kände konturerna på ett par nycklar och en plånbok – inte där. Jag vände på skinnjackan och tyckte att jag kunde urskilja något kantigt under det svarta läder tyget.

När jag precis hade stoppat in min hand i fickan och kramat mina smala fingrar om cigarett paketet, så kunde jag höra hur steg kom närmre och närmre. Jag hade fortfarande inte släppt tag om cigarett paketet eftersom jag trodde personen skulle gå förbi men i min stora förvåning så kom personen gåendes rakt mot mig. Jag frös till is och spärrade panikartat upp ögonen mot killen framför mig, vad skulle jag göra? Hur skulle jag bort förklara det här? Skulle han tro mig om jag ljög? Frågorna i mitt huvud blev bara fler och fler för varje sekund som gick. Fuck. Fuck. Fuck. Det var just det här som inte skulle hända. Att Mr. Quiff skulle komma gående mitt i allting och förstöra mitt försök att skaffa cigaretter.

Jag kollade snabbt bort från hans ögon, mot golvet och vidare på min hand, som till min förskräckelse fortfarande var placerad inuti hans jacka. Jag svalde hårt till, det här var inte bra. Jag tvingade mig själv att kolla på honom igen, jag ville inte visa mig osäker eller svag.

Han höjde frågandes på ögonbrynen. Jag öppnade munnen i att säga något men stängde den lika snabbt för jag hade ännu inte kommit på en bortförklaring ännu. Det skulle ju låta helt stört om jag försökte med typ:

 

”Jo.. ha… det är faktiskt lite lustigt för att jag trodde det här var min jacka…”  Eller ”Jag tänkte bara ge dina nycklar till dig… du glömde dem.” Vad fan ska jag göra? Han harklade sig för att återfå min uppmärksamhet och slog ut armarna i en position att jag skulle förklara mig. Jag mötte hans bruna ögon och tog sakta ut min hand ur hans jacka.

 

”I… You…uh..this… hi?” Sa jag och bet mig hårt innanför läppen. Hur jävla dum kunde man vara? I mitt huvud slog jag mig mentalt i magen med en hård sten. Hur skulle jag kunna ta mig ifrån den här situationen? Han stod liksom mitt i öppningen till vardagsrummet.

 

Jag tvingade mig återigen att möta hans ögon. I någon sekund kunde jag se hur hans mungipor drogs upp någon centimeter men han var snart seriös igen. Jag stönade tyst för mig själv men det skulle inte förvåna mig om han hörde det.

 

”I-I… thought it was my-” Jag avbröt mig själv skulle jag verkligen försöka mig på den där dåliga lögnen? Båda våra jackor var svarta skinnjackor men jag tog alltid upp min till rummet och jag var helt säker på att han märkt det sen tidigare.

Jag hade varit tyst alldeles för länge för att kunna fortsätta på min mening och han såg ut att förstå att jag inte visste vad jag skulle säga. Han kliade sig i nacken, rätade till sig och kollade ner på mig  för att sen börja prata.

 

”What were you going to do? Say the truth.” Frågade han med en bestämd ton. Jag tog ett djupt andetag och tänkte precis säga något men som tidigare så stängde jag bara munnen och korsade mina armar i en position som försökte visa att jag var kaxig även om jag inte visste vad jag skulle säga. Han såg på mig med en smått road blick innan han började prata igen.

 

”You were going to take my cigarettes weren’t you? You aren’t legally allowed to smoke Diamond.” Sa han och gav mig ännu en av sina seriösa blickar, jag stönade högt och missnöjt. Jag skulle bli så glad om jag bara kunde slippa det här. Jag lovar att jag skulle sitta ett helt dygn och predika tillsammans med en präst om jag inte var tvungen att gå igenom den här situationen. Men tyvärr så kunde jag inte det och det sög ju.

 

”Yes I am. I’m eighteen years old and I am allowed to smoke whenever I want.” Sa jag kaxigt. Jag var sjutton år men det var jag helt säker på att de här snobbiga pop stjärnorna inte kommer ihå-

 

”You are seventeen years old, Diamond. And you’re definitely not allowed to smoke whenever you want.” Sa han med ett par höjda ögonbryn och en nöjd blick. Varför måste han komma ihåg hur många år jag är? Han vet alldeles för mycket om mig redan till exempel vad jag heter i efternamn. Jag gav honom en irriterad blick. Jag hatar honom. Jag bestämde mig att gå efter min instikt - som man inte alltid kunde lita på, jag menar i vilken situation befann jag mig just nu?

 

”Zayn I think I got something in my eye, can you check if it’s there?” Sa jag och gick närmre honom så att han skulle kunna kolla. Han rynkade på pannan i förvånad och kollade på min ögon vita om han kunde se något som låg där och skavde. 

 

”It’s nothing there Diamond-” Jag avbröt honom innan han kunde säga något mer.

 

”Yeah. Exactly. That’s how much I care.” Sa jag och gav honom en sista blick innan jag självsäkert stormade ut därifrån. Som tur var så följde han inte efter mig och Niall och Louis som satt i soffan och kollade på tv frågade inte vars jag skulle.

 

~

 

Killarna hade precis åkt och James nyss kommit hem. Bara för att jag visste det betydde det inte att jag hade varit på nedervåningen och sagt hejdå eller sagt hej. Jag hade bara hört hur pappas röst dykt upp från ingenstans och killarnas försvunnit. Jag kände mig både lättad och förtvivlad. För nu var killarna borta men James hemma.

 

Jag kollade ut över den överskuggade gatan och på de sista solstrålarna som snart skymdes av det stora träden. Jag kollade på hur folk sprang förbi och hur folk gick förbi, hur vissa körde bil och hur vissa cyklade. Jag kunde höra hur fåglar kvittrade och hur bilens däck skrapades mot asfalten. Jag kunde höra mitt namn ropas från undervåningen och hur det smått blåste utanför.

Jag ställde mig tvärt upp och gick mot badrummet för att ta mig en lång och behövande dusch, både för att undvika pappa och för att han skulle veta att jag var vid liv utan att jag skulle behöva gå ner och säga det till honom.

 

Jag låste dörren bakom mig och satte på duschen. 


Hej där allihopa! Förlåt att det dröjde, som vanligt har skolan tagit över! Har inga fler prov nu (vad jag vet) och har bara några inlämningar kvar sen så har jag nog inte så mycket skola kvar vilket betyder.... bättre uppdatering! Wihoooo! Roligt eller hur? :D
 
 
Det här är det efterlängtande kapitlet, jag hoppas ni gillar det! Jag och Klara ska försöka uppdatera så snart som möjligt, hon har redan börjat på kapitel sjutton och jag ska börja på arton imorgon! Kram på er och jag hoppas ni har mycket sol för det har vi! :) 
 
 
KOMMENTERA ERA ÅSIKTER. Tycker ni om den djupa delen av Diamond? Gillar ni den här typen av kapitel när hon är ensam och typ tänker? I need to know! Det är liksom bara 6 kommentarer av flera hundra läsare kom igen är vi så dåliga? Kommentera och säg vad vi tycker! Ge oss kritik så vi vet vad ni gillar att läsa och inte, det blir mycket lättare för oss att skriva och roligare för er att läsa! Så jobbigt är det väl inte att skriva någon mening? Ni är bäst. Tack för att ni har tålamod. Puss.
 
Felicia! xx

 


Kommentarer
Postat av: Alva

Jättebra :D meeera!! :D

Svar: Tack Alva! Klara - som äntligen är tillbaka wohooooo - ska skriva nästa kapitel idag. Alltså börja. Vi ska försöka publicera det inom kort! Kram.
Felicia och Klara! xx
weloveoned.blogg.se

2013-05-26 @ 22:41:55
Postat av: Julia

Superbra som vanligt! och jag gillar den delen där hon tänker! :) Fortsätt skriva som ni gör för ni är bäst! x

Svar: Åh vad roligt att du gillade den delen! Det var min favorit del att skriva! :DDet ska vi, kapitel sjutton kommer inom så kort som möjligt. Kram!

Felicia och Klara! xx
weloveoned.blogg.se

2013-05-27 @ 00:56:49
Postat av: Ebba

Såå sjukt bra!! Längtat som fan efter kapitlet men det var sjukt bra!! Kram!

Svar: Tack så mycket!!! Förlåt att det dröjde jag och Klara ska börja på kapitel sjutton idag! Kram.

Felicia och Klara! xx
weloveoned.blogg.se

2013-05-27 @ 08:09:05
URL: http://enonedirectionfanfiction.blogg.se
Postat av: johanna

Jag älskar verkligen det här kapitlet, speciellt när hon tänker och så. Jag hoppas på ett nytt kapitel snart, kram!

Svar: Åh vad roligt att du tycker om det och det är dubbelt så roligt att du tycker om den delen då hon tänker för det var min favorit del att skriva! :D Klara är äntligen tillbaka så jag hoppas det går snabbare vi ska försöka vara så snabba som möjligt med båda kapitel sjutton och arton! Kram på dig.

Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-05-27 @ 16:29:52
Postat av: Z :)

Älskar novellen :) Gillar mest när hon är med killarna och, venne, irriterar sig på dom? xd <3 Haha
Snälla säg vem a killarna de blir :D? Tror mest på Harry elr Zayn :)

Svar: Vad roligt att du älskar den för jag älskar att skriva! :D Haha, dom delarna är väldigt roliga att skriva så det är roligt att du uppskattar dem!
Jag är så ledsen men jag tänker inte säga, inte Klara heller! Det är en av anledningarna att ni kanske stannar - för att ni vill klura ut vem det är! Du får se vem det blir säger ingenting! Kram.

Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-05-27 @ 20:31:00
Postat av: Fanny

Wow den är verkligen bra denna :) meraa!

Svar: Vilken då denna novell eller del? Vad du än menar så tack! Tack! Tack! Tack! Blir super glad! Jag och Klara har börjat på dom två kommande kapitlena, dom kommer inte bli så långa så det borde inte ta så lång tid! Nu när vi inte har så mycket kvar av skolan ska vi uppdatera bättre! Det ska jag se till! Kram på dig Fanny och tack för din super fina kommentar!
Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-05-27 @ 21:14:06
Postat av: Josse

Så bra! Personligen är detta en annorlunda novell. Alltså att hon är ett "bad ass". Somsagt annorlunda och jättebra! Längtar till nästa! :) xx

Svar: Tack Josse! Åh vad roligt att du tycker den är annorlunda! Sjutton är på väg Klara håller på att skriva det, jag ska också börja på kapitel arton! Kram på dig! <3
Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-05-27 @ 22:53:45
URL: http://jossezliv.webblogg.se
Postat av: Ida

jag verkligen älskar den här novellen!! :D jag kollar varje dag om ni har hunnit skriva nå mer, och när jag ser att ett nytt kapitel har kommit upp så gör det min dag! :)fortsätt med erat grymma jobb! :)

Svar: Hej Ida! Vad roligt att du inte bara gillar den utan älskar den, haha! :D Förlåt för att varje gång du kollar in och det inte kommit upp ett kapitel, vi ska försöka göra uppdateringen bättre! Tack för din super fina kommentar! Kram.

Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-05-28 @ 12:22:40
Postat av: Bella

Visst, jag hatar att hon röker, men det är för jag tycker inte om rökare, men det tillhör ju storyn. Det känns som man känner igen sig när hon tänker, att någon har dött och känslorna, nackdelarna är att det blir lätt mycket tänkande och händer lite i novellen. Men tycker verkligen om sättet ni/du skriver på! :)

Svar: Ingen gillar väl en rökare? Okej, jo om man har en mormor som röker så kan man ju inte ogilla henne men du fattar vad jag menar, ingen vill väl umgås med någon som röker eller tycker det är särskilt attraktivt att någon gör det! Iallafall så tycker inte jag det! Men som du sa är det en speciell detalj i storyn. :)Vad roligt att du känner igen dig i hur hon tänker, det är verkligen jätte roligt att höra! Ja, jag vet. Det kan bli väldigt mycket av det ibland och jag försöker blanda kapitel då det är mycket tankar och mycket saker som händer! Jag tycker själv det är lite jobbigt att skriva men ibland kommer det helt automatiskt, vissa läsare älskar det och vissa kan tycka det är jobbigt och därför så blandar jag det! Det är också en rätt stor del i storyn, men snart kommer det hända massa saker! Jag lovar dig Bella! Tack för din jätte fina kommentar och tack för kritiken, det behövde jag. Kram!

Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-05-28 @ 16:32:13
Postat av: Wilma

Har älskat i princip alla era kapitel men måste nog säga att det här är det bästa hittils! Känns verkligen som att erat skrivande har utvecklats jättemycket sedan ni började på den här novellen! Det här kapitlet var underbart då man fick mycket tankedialog med Diamond. Det har visserligen funnits i de andra kapitlena också men det kändes som att ni verkligen lyckades med det nu och fick fram vad ni ville. Efter det här kapitlet har jag fått en klarare bild av hur Diamond verkligen är som person. I tidigare kapitel skaffade jag mig en uppfattning på ett ungefär men eftersom att tankarna blev djupare och mer välutvecklade nu så förstod jag än bättre.

Längtar verkligen till nästa och vill bara säga att ni är sjukt duktiga på att skriva! xx

Svar: Den är kommentaren är nog den bästa jag fått hittils. Tack, så sjukt mycket. Jag finner inga ord för hur glad jag verkligen blir av det du skrivit Wilma. Jag tycker också vi har utvecklats jätte mycket och det gillar jag! Innan var vi nog inte så seriösa som vi är nu. Det glädjer mig att du gillar tankedialogerna jag skriver för det kan vara lite jobbigt att skriva dem ibland men när jag väl är klar med dem är det nog det jag är mest nöjd med i det olika kapitlena. Jag tycker precis som du att jag lyckats bättre i det här kapitlet än i de tidigare, men det är inte förrän nu jag har valt att skriva ett kapitel med nästan bara tankar - okej skämta bara. Jag menar att det är inte förrän nu jag hade planerat att jag skulle skriva ett sånt här kapitel - förut har det som bara kommit automatiskt och nu hade jag planerat att ni skulle få lära känna henne lite bättre. Hon ska vara lite mystiskt, både för er och killarna men jag valde att ni skulle få lära känna henne ännu bättre eftersom det då är roligare att läsa! Det kommer att komma fler av den här typen av kapitel i framtiden!

Det är roligt att höra hur du förstått bättre hur Diamond var både innan förlusten och efter. Jag ska sätta mig och skriva nu. Tack för din fina kommentar. Det här är en av sakerna som får mig att försätta skriva. Kram på dig!

Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-05-28 @ 22:55:41
Postat av: Hilda

Åå, kan inte vänta tills nästa del kommer ut!! Men killarna kommer väl tillbaka nån gång right? ;) <3

Svar: Vad roligt att du taggar det kommande kapitlet! Vi har jätte mycket inlämningar den här veckan så vi försöker att skynda oss...eller jag försöker att peppa Klara även om vi båda är stressade! Nej, det där var sista gången killarna var med i novellen! :D (det heter one direction novell av en anledning, haha). Kram på dig Hilda!
Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-05-29 @ 22:09:12
URL: http://hildassvensson.blogg.se
Postat av: samia

Super :D gillar delarna då hon e med killarna mest, längtar tills nästa kapitell !! :)

Svar: Tack! Det gör nog alla, de delarna är roliga att skriva också! Kram på dig. Förlåt att vi är sena - som alltid, det är så mycket skola! - men Klara försöker skynda sig! Men det blir nog jag som skriver idag och imorgon. Kram - igen!
Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-05-30 @ 23:44:59
Postat av: Anonym

Jätteeeebra!! Jag älskar verkligen det! Men.. Alltså.. Jag vill så JÄTTEGÄRNA att hon typ ska börja gilla Harry! Jag är en "Harry girl/tjej" och vill så jättegärna att dom två ska bli ihop! (Om hon nu ska bli ihop med någon), men ja... Jag tror inte det. Jag tror hon typ börjar gilla Zayn... :/

Svar: Tack, vad glad jag blir! Det är många som vill så olika vissa vill att det ska bli Louis, vissa vill att det ska bli Zayn, vissa vill att det ska bli Niall, vissa vill att det ska bli Harry, vissa vill att det ska bli Liam... Men vem vet? Hon kanske dör i en bilolycka. Okej, jag ska inte ljuga för det kommer hon inte. Det vore ju tragiskt! Du får helt enkelt se vem det blir men lova mig en sak. Lova mig att vem det än blir så blir inte ledsen eller arg och sluta definitivt inte att följa bloggen! (Bara för att jag sa det där betyder det inte att det inte kommer blir Harry). Kram!


Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-06-01 @ 21:51:41
Postat av: Stella

Jag är så glad när jag knapprar in adressen till din blogg och ser att du har uppdaterat. Jag älskar att du skriver längre kapitel än vad dom andra bloggarna brukar göra och att killarna nästan alltid kommer in i varje kapitel du skriver.

Tack för du skriver och för dina absolut fantastiska kapitel.


Svar: Tack Stella! Jag blir väldigt glad av din kommentar eftersom även våran dåliga uppdatering så är du kvar! Tack. Jag har nästan inga läxor nu så ska försöka skriva jätte mycket i veckan!


Jag har faktiskt försökt att korta ner mina kapitel eftersom det är några som sagt att de tycker det blir lite jobbigt att läsa när det är så långt. Men jag kan verkligen inte, jag vill ha med alla detaljer! Så tack så oerhört mycket, Stellis!

Det blir mycket roligare att skriva när killarna är med så jag tar gärna med dem så ofta det går!
Tack för att du bidrar till en super fin läsare och tack så mycket för att du tycket mina kapitel är fantastiska! Det är mycket roligare och skriva när ni ger så fina kommentarer! Förresten visst vet du att vi är två? Klara har bara varit väldigt oaktiv de senaste veckorna och har nästan inte skrivit alls pågrund av det, men hon skriver också bra! TACK ÅTERIGEN STELLA!

Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-06-02 @ 12:26:41
Postat av: Bea

Så bra!

Har du lust att göra ett länkbyte kanske? Har precis börjat och skulle behöva lite hjälp med att få lite läsare.. :)

Kram!

Svar: Har haft jätte mycket på ett tag och har flera som har frågat och har sagt att jag kontaktar dem när jag kan! Har jätte mycket just nu med de sista grejerna i skolan så försöker att lägga mest fokus på skolan, kanske hör av mig när jag är intresserad! Tack Bea och jag hoppas det går bra för dig även om du inte får min hjälp! :)
Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-06-02 @ 19:44:38
URL: http://onedirectionnovellforyou.blogg.se/
Postat av: Olivia!

I love it!!! Vad mer ska jag säga? Jag undrar vem hon kommer bli tillsammans med.... Hoppas det kommer ett nytt kapitel snart! <3

Svar: Vad roligt att du gillar det! Alla vill veta det och det får du se, hihi. Spännande eller hur? :D Har jätte mycket sista inlämningar och sånt men ska skriva ett ytterst litet mellan kapitel så att ni har någonting iallafall. Känner mig dum. Kram på dig Olivia!
Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-06-02 @ 21:54:47
URL: http://nattstad.se/Olivia_Directioner
Postat av: Ebba

När tror ni nästa kommer? Kram

Svar: Förmodligen idag/ikväll! Håller på att skriva nu och det kommer inte bli så jätte långt. Kram!
Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-06-04 @ 20:27:04
Postat av: johanna

kan ni inte ge tips på bra noveller som ni läser? :)

Svar: Såklart vi kan! Får se om vi gör det i framtiden. Kram.
Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-06-05 @ 22:23:02
Postat av: Emmaa

Okej, ni novell ÄGER!
När kommer nästa kapitel för jag, och många andra, kan inte vänta länge till:D NI ROCKAR!

Svar: Åh tack Emma!Förlåt att det dröjer allt i skolan har precis skickats in typ - igår och har varit ute med mina kompisar jätte mycket! Det kommande kapitlet kommer bli kort men det efter det kommer nog bli - som vanligt - långt! DU ROCKAR OCKSÅ!

Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-06-07 @ 22:32:20
Postat av: Olivia

Älskar din novell! Så jävla grym!!!!:D can't wait tills nästa kapitel:D

Svar: Åh tack Olivia! Det är väldigt roligt att höra! Men glöm inte bort att vi faktiskt är två styckna så det borde ha stått "Älskar eran novell". Kram på diggggg och jag skriver på kapitlet nu så det kommer nog snart! :D
Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-06-08 @ 13:58:05
URL: http://novellsbyolivia.blogg.se
Postat av: Anonym

Vart gör du dina bilder till kapitlen? dom är så sjukt amazing gjora:D

Svar: Åh tack! Jag gör dom på gimp! :D
Felicia! xx
weloveoned.blogg.se

2013-06-08 @ 18:59:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback